Повечето известни личности използват дръзки провокации, за да накарат другите

...
Повечето известни личности използват дръзки провокации, за да накарат другите
Коментари Харесай

Салма Хайек и поредното ѝ селфи, за което всички говорят

Повечето известни персони употребяват дръзки провокации, с цел да накарат другите да приказват за тях - секси фотоси с блестящи тоалети или фрагменти без облекла, които дълго ни карат да си мечтаем за красивите им тела.

Мексиканската актриса Салма Хайек употребява изцяло противопоставен способ, с цел да притегли вниманието към себе си. Тя залага на простичка и естествена визия, като за следващ път ни кара да ѝ завиждаме какъв брой добре наподобява, изключително за възрастта си.

Подобно на Хали Бери, и Салма е заложила на фотография в доста непосредствен проект, от която добре си проличава естествената и хубост, тъй като е без грим.

Както може да се допусна, многочислените ѝ почитатели не пропуснаха да изкажат голямото си удивление към нея, като означиха какъв брой е невероятна актрисата.

Салма не се срами да споделя селфита без грим в Instagram. Наскоро тя даже театралничи без грим и за списание People.

" Когато не носите грим, нормално е тъй като не чувствате напън да изглеждате допустимо най-добре. Просто присъствате, без да е нужно да впечатлявате никого ", споделя актрисата пред изданието. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР