Повечето хора са пристрастени към употребата на кафе. Някои го

...
Повечето хора са пристрастени към употребата на кафе. Някои го
Коментари Харесай

Кафето, което предпочитате да пиете, издава много за вас

Повечето хора са пристрастени към използването на кафе. Някои го избират мощно, някои с мляко. Определен вид хора харесват и избран вид кафе.
Според книгата „ Вашият код: какво приказват навиците ви за вас ”, хората, употребяващи идентичен тип кафе са и сходни по темперамент. Ето и какво демонстрира пожеланото от вас кафе:
Еспресо-това е най-разпространеното кафе. Прави се бързо и елементарно и най-много си го поръчват саркастични, нападателни и сериозно настроени хора. Такъв тип хора си сменят настроението неведнъж и обичат здравословния метода на живот. Нямат време за злословия и пият кафето си бързо. Такива хора са водачи.
Турско кафе-това са хора, които не демонстрират доста възприятията си и не са трагични. Склонни са на смяна в държанието си. Обичат общуването на четири очи. Не харесват груповото другарство. Те са свити в себе си и тихи, написа,.
Кафе с мляко-това са хора, които желаят да са харесвани и обичани. Залагат на сигурността, заобикалят директните спорове и мръсната работа. Семейството е преди всичко. Обичат приятната атмосфера с другари и родственици.

Кафе със сметана-това са отворени хора. Обичат модата и новите нововъведения, желаят да бъдат известни. Нямат лично виждане върху живота.
Капучино-хора, обичащи контактите и хората. Виждат единствено крайната цел, само че не и компликациите за достигането и. Много пъти откакто е почнал нещо в никакъв случай не го довършва.
Разтворимо кафе-личност, която споделя каквото мисли. Тиха, спокойна и небързаща за на никое място. Много хора я мислят за повърхностна персона, тъй като нямат никакви упоритости. Доброто и неприятното въодушевление се сменя много постоянно.

Безкофеиново кафе-хора, които са загрижени за околната среда. Но единствено загрижени без да подхващат никакви дейности.
Според създателите на книгата, хората, които отхвърлят изрично да пият кафе са изплашени и се опасяват от живота.
Ето и няколко забавни обстоятелства:
33% пият кафе, тъй като им харесва да са в компания с другари
14% пият кафе просто с цел да си стоплят ръцете
14% пият кафе, тъй като са пристрастени към него
11% пият кафе, тъй като им оказва помощ да се концентрират по-добре
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР