Повечето хора са имали по един бивш партньор, който е

...
Повечето хора са имали по един бивш партньор, който е
Коментари Харесай

10 начина да се справите с враждебен бивш партньор

Повечето хора са имали по един някогашен сътрудник, който е бил много сложен темперамент. Със сигурност, в случай че сте срещали подобен човек в живота си, желаете да го забравите допустимо най-скоро. Враждебността може да донесе доста неприятности, а когато тя идва от някогашен сътрудник, би трябвало да сте още по-внимателни. Справянето с този проблем изисква композиция от персонална мощ, прочувствена просветеност и стратегическо обмисляне.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето някои значими стъпки, които би трябвало да обмислите, с цел да можете да елиминирате някогашен сътрудник, който е нападателен към вас:

Поставете твърдо границите си

Първо, поставете закона с ясни граници, които не подлежат на разискване. Кажете на вашия някогашен сътрудник напряко какво е добре и какво не – без значение дали става дума за нулев контакт или лимитирано взаимоотношение. Не става дума просто за чертане на линия в пясъка, а за създаване на цитадела към вашето успокоение. Така ще сте спокойни, че той няма да ви навреди по никакъв метод.

Детоксикация на страстите

Време е за прочувствено пролетно разчистване! Гмурнете се в тавана на сърцето си и изчистете паяжините от минали болки и мъка. Не става въпрос единствено за давност, а за излекуване от вътрешната страна на открито. Ако сте потискали страстите си след раздялата, позволете си да ги почувствате в този момент. Воденето на дневник също може да бъде превъзходен инструмент, който да ви помогне да преодолеете и прогоните досадните отрицателни страсти. Този миг е напълно за освобождение на насъбраните усеща, с цел да можете да започнете отначало тази нова глава от живота си. Ако сте имали сходен някогашен сътрудник, то би трябвало да не показвате страсти, когато се сещате за него.

 някогашният ви; някогашен сътрудник 10 метода да се справите с неприятелски някогашен сътрудник

Намерете своята поддръжка

Кой е вашият кръг за поддръжка? Обърнете се към другари, семейство или даже към съветник, когато нещата станат сложни. Тук не става въпрос единствено за отдушник, а за подсилване на прочувствения ви гръбнак със силата на общностната поддръжка. Обяснете им какъв някогашен сътрудник сте имали и решете дружно този проблем.

Водене на документи: Новото ви занимание

Превърнете се в детектив и започнете да водите дневник на всички безумни срещи с вашия към този момент някогашен сътрудник. Документирайте техните позвънявания, текстови известия или изненадващи появи в обичаното ви кафене. Мислете за това като за събиране на доказателства, само че не за престъпна драма, а за вашето успокоение. Това ви дава сили, като че ли държите юздите на обстановката, и ви приготвя за всяко юридическо родео, което може да се случи в случай че се изправите в съда против вашия някогашен сътрудник.

 сънувате бившия; някогашен сътрудник 10 метода да се справите с неприятелски някогашен сътрудник

Грижа за себе си

Поглезете себе си! Но съществено, грижата за себе си е вашето скрито оръжие в тази сага с вашия някогашен сътрудник. Не става дума единствено за балончета и маски за лице, а за грижа за цялото ви схващане, тяло и дух. Мислете за това като за създаване на цитадела на спокойствието към вас, където стресът и драмата не могат да пробият стените.

Размишлявайте, учете и се развивайте

Пътувайте по алеята на спомените, само че с поврат. Погледнете обратно към връзката си не с цел да се занимавате с „ какво би било, в случай че “, а с цел да се учите и да израствате. Може да видите предупредителни знаци от вашия някогашен сътрудник или враждебно държание, които сте пренебрегнали в блажената фаза на медения месец. Или може да се поучите от личните си неточности. Този размисъл не е обвързван със страдание, а с въоръжаване със познания за по-добро бъдеще.

Кажете „ да “ на професионална помощ

Няма нищо срамно в това да потърсите терапевт или консултант. Мислете за това като за наемане на персонален треньор, само че за вашите страсти. Те са там, с цел да ви следят, до момента в който вдигате тежестите на предходната си връзка, да ви направляват през прочувствената подготовка и да ви оказват помощ да изградите умствени мускули, които ще ви предпазят от възможен конфликт с вашия някогашен сътрудник.

Общувайте като звезда

Заблестете блестящо в обществената си вселена! Укрепването на обществената ви мрежа е като образуване на празненство, на което самотата и стресът не са поканени. Изпълнете живота си с другари, семейство и нови връзки. Не става въпрос единствено за разпръскване, а за изпълване на живота ви с наслада, смях и поддръжка.

Рутинни занимания: Новото премеждие

Разтърсете всекидневието си с някои нови рутинни действия. Мислете за това като за начало на странствуване за преоткриване, в което всеки нов табиет е стъпка към едно ново аз. Независимо дали става дума за ново занимание или за пренареждане на жилищното пространство, всяка смяна е щрих в шедьовъра на новия ви живот. Това ще ви помогне да забравите вашия някогашен сътрудник.

Поставяйте си цели

Поставете си нови цели и се впуснете напред! Мислете за това като за набелязване на курс за вълнуваща експедиция, в която всяко достижение е намерено богатство. Независимо дали става дума за нанагорнище по кариерната стълбица, асимилиране на ново умеене или постигане на значим стадий във фитнеса, всяка цел е конструктивен детайл в крепостта на новото ви, овластено аз. Може да потърсите нови контакти или пък да обиколите местата, за които сте мечтали с най-близките си хора. Това са дребни, само че значими стъпки по пътя да забравите какво сте претърпели в последните няколко месеца.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР