Повечето хора не могат да се справят с чувството за

...
Повечето хора не могат да се справят с чувството за
Коментари Харесай

Това упражнение ще Ви отърве от чувството за глад, вижте го

Повечето хора не могат да се оправят с възприятието за апетит , което непрекъснато ги тормози и оттова идва казуса и с наднорменото тегло и килограми допълнително. Но през днешния ден ще ви разкрием една загадка техника, която е помогнала на доста хора.

Не е загадка, че множеството хора с наднормено тегло преяждат. Някои от тях се крият зад напрежението, други не пропущат да се наградят пред компютъра със сладки и бисквитки, а други - не могат да гледат филм без някой различен сандвич на разположение. Във всеки случай се образува неприятен табиет, който се съпровожда от непрекъснато възприятие на апетит . Как да се оправим с мислите за храна е въпросът?



Повишен вкус

Днес ще ви кажем по какъв начин да намалите вкус а си единствено за 1 минута и да не преяждате. Не е належащо да се ограничавате с храна или да вършиме диета.

Едно просто упражнение на китайския гимнастическа процедура ще ви помогне да се отървете от възприятието на апетит - Понякога се назовава „ Жаба, която се люлее на вълната “.



Китайските майстори споделят, че тази техника блокира апетит а, даже и да не ядете по през целия ден. Упражнение то е наложително за всички, които се хранят нередовно или ядат повече от 5 пъти дневно (три съществени хранения до 400 г и две закуски до 100 г), написа dunavmost. Също по този начин, тези, които са на диета, внезапно понижават размера на порциите или практикуват краткосрочно апетит уване - пауза на храна .



Преди да го извършите, изпийте 100-200 ml топла вода. Изберете поддръжка - ниска маса или стол. Наведете лактите си на гърба, както е показано на фотографията или огънете, като поставите ръцете си на седалката на стола. Изберете височината на опората, тъй че да се чувствате допустимо най-комфортно и гръбначният ви дирек да е на прав ъгъл. Можете да извършите упражнение то, облегнати на стената.



Поемете надълбоко мирис и в това време дръпнете стомах а доколкото можете. Задръжте дъха си за 3-4 секунди. Издишайте и отпуснете стомах ните мускули. Повторете 10 пъти. Чувството на апетит ще изчезне незабавно или след няколко минути. Дишането не играе особена роля, най-важното е да вкараш стомаха колкото е допустимо повече, до момента в който вдишваш и оптимално да опънеш, до момента в който издишваш.

За да ядете по-малко на обяд или вечеря, направете упражнение то 10-15 минути преди хранене. Така възприятието за задоволеност идва по-бързо от нормално. Основното нещо е да се ангажира неотложно, незабавно щом ръката протегне да яде нещо вкусно.

Джасперната жаба може да се извършва изправена, ходеща, седнала или легнала. В последния случай успеваемостта е доста по-малка. А с цел да контролирате дишането, би трябвало да държите ръцете си на стомаха.



Каква е тайната на упражнение то?

Първо, малко доктрина: по едно и също време с появяването на апетит в стомаха се създава стомашен сок, който се състои от пепсин и солна киселина. Те разтварят храна та, която е влезнала в стомаха. Но в случай че човек не е ял, стомашният сок стартира да нервира стените на стомаха.

В резултат - неприятен мирис, налепи на езика, гастрит, язва. Оказва се, че е циничен кръг: чувствате апетит - би трябвало да ядете и имате възприятие, че ще припаднете, в случай че не го извършите. Ето за какво преяждане то не е просто в допълнение тегло. Това е рискова хранителна взаимозависимост, която унищожава нашето тяло. Преяждане то би трябвало да може да се управлява!



По време на тренировката стомах ните мускули " източват " стомашния сок в червата и вкус ът изчезва. С течение на времето желанието за ястие е понижено, неприятният табиет изчезва и вие ще се чувствате апетит ни единствено когато тялото в действителност би трябвало да яде.

Друга доста значима забележка. Някои може неправилно да мислят, че като приложат тази техника ще спрете да ядете и ще отслабнете по здравословен метод. Но това не е по този начин. Да се ​​глад ува и да се злоупотребява с упражнение то в ущърб на личното ви здраве не е целесъобразно! Ако тялото няма задоволително хранителни субстанции, никакво „ упражнение ” няма да помогне.



Ето за какво, фокусирайте се освен върху апетит а, само че и сериозно оценете вашата диета. Ако има задоволително зеленчуци, плодове, протеинови храни и въглехидрати, упражненията ще понижат броя на леките закуски и ще понижат количеството употребявани порции.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР