Повечето хора копнеят за партньорство, което да продължи възможно най-дълго,

...
Повечето хора копнеят за партньорство, което да продължи възможно най-дълго,
Коментари Харесай

Пет признака, по които ще разберете дали партньорът ви е сродна душа

Повечето хора копнеят за партньорство, което да продължи допустимо най-дълго, за предпочитане до края на живота. За такова благополучие е належащо да намерите сътрудник, който по едно и също време да бъде ваш обичан и най-хубав другар – сродна душа, която ще дели с вас и скърби, и наслади. Ето някои признаци, по които да разберете дали сте разкрили верния човек.

1. Все още сте дружно

Това се отнася най-много за двойки, които са дружно от дълго време и към момента са влюбени и щастливи. Ако даже след дълги години взаимно общуване държите един на различен и се подкрепяте, макар че безспорно сте претърпели и значително сложни моменти, налице са всички шансове да останете дружно до края на живота си. Всъщност е напълно просто: щом несгодите не са съумели да ви разделят, значи имате общо бъдеще.

2. Едни и същи цели в живота

Двама души, които са намерили един в различен сътрудник за цялостен живот и сродна душа, споделят общи цели. Те се стремят към едни и същи неща, без значение дали се отнасят за кариератаq или фамилията. За да осъществят тези фантазии, те се поддържат взаимно и имат идентични упования за бъдещия си взаимен живот.

3. Разправия, само че с почитание!

Във всяка връзка понякога прехвърчат искри сред сътрудниците, което е изцяло в реда на нещата. В края на краищата не може двамата постоянно да са на едно мнение. Много е значимо обаче по какъв метод се карат сътрудниците и по какъв начин се отнасят един към различен, когато не всичко е цветя и рози. Двойка, която резервира положителния звук даже при разправии, несъмнено има положителни шансове за взаимен живот.

4. Спор, само че градивен!

Нека уточним авансово: тук не става въпрос за сериозна свада! Който не се опасява да провокира колегата си, изказвайки назад мнение, или да визира неуместни въпроси, може да се счита за щастливец. Защото доста сътрудници заобикалят или заобикалят тематики, които може да породят разногласия. Ако обаче можете намерено и почтено да обсъждате с колегата си всевъзможни въпроси, даже възгледите ви от време на време да се разграничават, значи сте намерили сродната си душа, пред която няма потребност да се преструвате.

5. Извинения

В една връзка неизбежно идва миг, когато се постанова да се извините. Ако можете да го извършите непринудено и с лекост, няма причина за терзание. И двамата сътрудници би трябвало да са в положение да признават постоянно личните си неточности и неправилни действия.

Превод: Цветелина Велчева

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР