Повечето групи, които трябваше да свирят на първия ден на

Повечето групи, които трябваше да свирят на първия ден на ...

Само ден ни дели до концерта на групите от отменения Wrong Fest 2018.


Повечето групи, които трябваше да свирят на първия ден на отменения Wrong Fest 2018, ще излязат на сцената на столичния клуб "Терминал 1". 

Концертът ще открие българската скейт пънк група Пираня, следвани от сърбите Iskaz, които успешно смесват хип-хоп с фънк, дъбстеп и рага-рок.

Iskaz ще гостуват за първи път в България, а тази седмица издадоха най-новото си видео към парчето Okej Okej. 

Следващи на сцената ще излязат легендарните пънкари Atheist Rap, които по история и стил могат да бъдат определени като „сръбския Контрол“.

Към полунощ на сцената следва нетърпящият точни определения Стругаре, а вечерта ще бъде закрита от легендите от 90-те, една от първите групи успешно смесили хардкор пънк с рап и метъл - американците Dog Eat Dog.

Важно е да отбележим, че всички билети, закупени за Wrong Fest 2018 ще важат без презаверка за събитията на 13.07 в Клуб Терминал 1 и на 14.07 в Маймунарника. Притежателите на двудневни билети ще имат избор - да посетят и двата концерта, или да посетят само единия и да получат половината си пари обратно. Еднодневните билети за Wrong Fest 2018 могат да се използват във всеки един от двата дни. Парите за неизползваните билети ще бъдат възстановени от организаторите на Wrong Fest след 15.07.

Ето и програмата за утрешната вечер: 
Врати: 19.30 часа
20.30 ч. - Пираня (BG)
21.20 ч. - Iskaz (SRB)
22.30 ч. -Atheist Rap (SRB)
23.50 ч. - Стругаре (BG)
01.00 ч. - Dog Eat Dog (USA)

Допълнителни билети за концерта в Терминал 1 можете да закупите на цена от 30 лева в касите на bilet.bg или онлайн. В деня на концерта и на място ще са по 35 лева.

Източник: offnews.bg