Повечето грешки на жените при печеленето на симпатията на мъжете

...
Повечето грешки на жените при печеленето на симпатията на мъжете
Коментари Харесай

10 неща, с които жените се мъчат да привлекат мъжете, но в крайна сметка ги отблъскват

Повечето неточности на дамите при печеленето на благосклонността на мъжете се свеждат до обстоятелството, че са прекомерно отдадени! По този метод освен отблъсквате този, който сякаш желаете да привлечете, само че и му пречите да ви покаже възприятията си.

Ето няколко неточности, които би трябвало да избягвате след първа среща

Не му се обаждайте първа

Може би сте прочели или научили нещо забавно и желаете да го споделите с него. Но това е и причина да попитате за какво той самият не ви се обажда. Но не, недейте. Изчакайте той да се обади и да покаже интереса си към вас.

Не инициирайте контакт

Дори не му пишете. Ако желаете да го видите още веднъж, кажете му за това на първата среща и по-късно изчакайте той самичък да се свърже с вас. Във всеки случай, даже в случай че решите първо да му пишете, не предлагайте нищо, а просто му дайте мотив да предложи самичък идната среща.

Не правете проекти

В началото на връзката не планирайте срещите и датите си – оставете това на него.

Не го питайте по какъв начин се усеща

Това ще покаже какъв брой обезверени сте. Не бързайте. Бъдете търпеливи и скоро сами ще разберете всичко – той самичък ще ви каже.

Не мислете, че можете да го измененията

На първо място, мъжът го усеща и се бунтува, тъй като не желае да бъде променян. И на второ, човек може да се промени единствено и само по лична воля. Затова би трябвало да се срещате единствено с някой, който към този момент можете да приемете подобен, какъвто е – това е любовта.

Не търсете идеала

Няма да намерите това. Определете за себе си главните качества и моменти, от които се нуждаете в един мъж, и ще имате доста повече благоприятни условия!

Не бързайте с леглото

Може би си мислите, че това е различен фактор, който да го убеди да бъде с вас, само че в случай че желаете сериозна връзка, не бързайте с интимните връзки. Накарайте го да чака, с цел да ви оцени вярно, а в случай че не желае, значи не е за вас. Това ще ви помогне да мислите по-трезво.

Настройте се на позитивна вълна

Първите срещи и запознанства са свързани със развлечение и смях. Не бъдете в неприятно въодушевление и се отървете от негативната конфигурация – тя отблъсква. Не бива да се оплаквате от живота, изключително от мъжете. Изглеждайте положително.

Не бъдете егоисти

Връзките са свързани с взаимни отстъпки. Ако вашият някогашен се е приспособявал към вас от самото начало, тогава приемете, че с новия може да не е по този начин и това е обикновено.

Не се опитвайте да намерите ориста си

Ако подхождате към всяко ново запознанство със сериозен тест за това какъв брой сте съвместими и дали сред вас има химия, това може да е много отблъскващо. Хората не постоянно усещат това при първата си среща. По-добре да се отпуснете и да бъдете себе си, наслаждавайте се на общуването и оставете любовта да се случва естествено.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР