Повечето е порнография- това казва пред Би Би Си Сара

...
Повечето е порнография- това казва пред Би Би Си Сара
Коментари Харесай


Повечето е порнография- това казва пред Би Би Си Сара Кац, която осем месеца работи за

" Повечето е порнография " - това споделя пред Би Би Си Сара Кац, която осем месеца работи за Facebook.

Нейната работа е била да преглежда жалбите за неуместно наличие. Когато стартира работа, от организацията, която наема чиновници, я предизвестяват какви неща може да види. " Не бяхме оставени в тъмното ", споделя тя.

" Можехме да отделяме най-вече по минута на докладвана обява, с цел да решим дали е спам или би трябвало да бъде отстранена ", продължава Сара. Тя добавя, че работният ѝ ден бил 8 часа, а за това време преглеждала близо 8000 поста - или по 1000 на час.

" Ако би трябвало да опиша работата си за Facebook с една дума, то тя би била " напрегната ", споделя Сара.

" Решите ли да работите на сходна позиция, би трябвало да сте подготвени да видите всичко и то единствено след един клик. Можете да останете шокирани без предизвестие ", продължава тя. 

Част от нещата, с които се сблъсква Сара, е детската порнография. Сблъсквала се е с видео с 12-годишно момче и 8-годишно момиче. " Те не носеха панталони и се допираха, зад камерата имаше някой, който очевидно им споделяше какво да вършат ". Тя споделя, че мъчно се намира истинският източник на сходни постове, тъй като са споделяни от доста хора. 

Разказва, че с времето се привиква с сходни неща, макар че това не е предписание дните ѝ по-лесни. 

" Има доста графично принуждение, видях по какъв начин жена се обезглавява ", добавя Сара, " политиката беше по-строга за премахването на порнографията, в сравнение с за графичното принуждение ", изяснява тя.

Относно подправените вести споделя, че постоянно е попадала на докладвани новинарски публикации, само че не е била карана от управлението да ревизира информацията. 

Според нея работата е монотонна и след първичния потрес от видяното се трансформира просто в кликане. " Дали бих предложила сходна работа? Ако можете да вършиме нещо друго, несъмнено не ", безапелационна е дамата.

В отговор на историята на Сара от Facebook оповестяват, че близо 7000 души се грижат за докладваните изявления, макар потреблението на изкуствен интелект. От компанията споделят, че дават на чиновниците си поддръжка от всевъзможен тип, даже психическа, с цел да бъде обезпечено тяхното благоденствие.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР