Повечето читатели на Mirror не се притесняват толкова много от

...
Повечето читатели на Mirror не се притесняват толкова много от
Коментари Харесай

Все повече хора прекарват по-малко време в кръчмата, тъй като кризата с разходите за живот се задълбочава - резултати от анкетата

Повечето читатели на Mirror не се тормозят толкоз доста от кръчмите в наши дни - защото рецесията с разноските за живот тормози както нашите джобове, по този начин и цена на напитките.

Попитахме Посещавате ли кръчмата по-рядко от преди? Значителни 849 споделиха, че в този момент посещават по-рядко, като 251 идват в локалните тъкмо толкоз, колкото и преди, до момента в който 26 посещават даже повече, в сравнение с са правили в предишното.

Това беше на фона на борещи се бирници, предупреждаващи, че нашият доста обичан локален е изложен на риск да изчезне вечно, в случай че държавното управление не се намеси. Уморените наемодатели споделиха на The Mirror, че са ударени от скок на сметки за сила, както и от възходящите бизнес ставки, разноските на доставчиците и високия Данък добавена стойност, което води до повишаване на цените.

Данните на Британската асоциация за бира и пъбове (BBPA) демонстрират, че 509 кръчми в Обединеното кралство са се обадили за последни поръчки през 2023 година А BBPA споделя, че още 750 може да затворят през...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР