Повече звук с многопосочно разпространение със SRS-XP700 Изживейте мощния парти

...
Повече звук с многопосочно разпространение със SRS-XP700 Изживейте мощния парти
Коментари Харесай

Sony представя нова гама продукти от серията X-Series с 3 нови мощни безжични тонколони

Повече тон с многопосочно разпространяване със SRS-XP700 Изживейте мощния празненство тон на SRS-XP500 Отидете там, където музиката ви води, с издръжливия и портативен SRS-XG500
Животът е, с цел да се живее шумно. Това значи да усилите звука на музиката на най-много и да танцувате цяла нощ под нейните звуци с чисто и богато аудио. С новата гама високоговорители на Sony от серията X-Series, оповестени през днешния ден, можете да извлечете оптималното от всеки един миг и да добавите мощен тон за преживявания, които в никакъв случай няма да забравите. ОЗВУЧЕТЕ ЖИВОТА.

Музиката е, с цел да се споделя, а с новите високоговорители от серията X това е по-лесно от всеки път. Всички нови високоговорители са особено създадени да доставят мощен изчерпателен тон, за пълноценна приятност от всеки музикален род.

Независимо дали слушате на закрито или навън, сами или с група другари, новите високоговорители от серията X-Series могат да задоволят всеки жанр. Можете да изберете високоговорителя, който идеално да подхожда на вашия жанр, като разполагате с богат избор сред характерности като качество на звука, преносимост, устойчивост и осветяване.

Чувате мощен явен тон

Високоговорители с новаторската технология X-Balanced
Всички високоговорители употребяват новаторското тяло, създадено от Sony - X-Balanced Speaker. Когато диафрагмата е с форма, друга от кръглата, се реализира по-голямо звуково налягане и по-малко деформиране на звука, защото високоговорителят е с оптималната повърхност за по-богат и явен тон, без значение от стила музика, който слушате.

Многопосочен тон Omnidirectional Party Sound за XP700

XP700 разполага с три предни високоговорителя за високи честоти High-efficiency Tweeter и един заден високоговорител за високи честоти, с които се реализира тон с многопосочно разпространяване (Omnidirectional Party Sound) и дълбоки баси без да се компрометира чистотата на звука.

Мощен празненство тон с XP500 и XG500
XP500 и XG500 имат по два предни високоговорителя за високи честоти с висока успеваемост, които дружно възпроизвеждат мощен празненство тон (Powerful Party Sound). Освен това, XG500 разполага и с пасивни излъчватели, които са усъвършенствани да възпроизвеждат чисти баси и работят дружно с високоговорителите с високи честоти, с цел да можете да получите тон, който си заслужава да бъде споделен.

MEGA BASS и LIVE SOUND
Функцията MEGA BASS, налична за цялата гама, разрешава да усилвате басите на високоговорителя за бездънен ударен басов тон.

С новите високоговорители от серията X-Series можете да се насладите на обичаната си музика, като че ли я слушате онлайн. С режима LIVE SOUND можете да възпроизведете неповторимата атмосфера на живото осъществяване и да се връщате още веднъж и още веднъж към обичаните си музикални прекарвания.

Пренесете празненството на открито

Новият XG500 е с клас на отбрана против вода и прахуляк IP66, което значи, че можете да се насладите на мощен празненство тон съвсем на всички места. Можете да го употребявате до басейна, в парка или до момента в който сте на пикник или разпускате на плажа, без да се постанова да се притеснявате, че ще го повредите. XG500 е с издръжлива водоотблъскваща мрежа, която защищава високоговорителя изсъхнал, до момента в който музиката не стопира.

Бъдете подготвени за всяка обстановка на градинското си празненство. XP700 и XP500 са с клас на отбрана от вода IPX4, което значи, че празненството може да продължи, даже и в случай че паднат няколко капки дъжд.

Преносимо празненство

Дълъг живот на батерията
Вече можете да носите музиката на всички места със себе си с помощта на дългия живот на батерията на XG500, XP700 и XP500. Ако видите, че батерията на вашите високоговорители свършва, няма потребност от терзание, тъй като тези високоговорители са с бързо зареждане.

И трите високоговорителя оферират режим Battery Care, който не разрешава високоговорителите да доближат 100% заряд, с цел да се усили животът на батерията.

Удобни за носене дръжки
Всички нови артикули от серията X-Series включват комфортни дръжки, които вършат преместването им елементарно. Ако високоговорителят е в стаята, а желаете да полегнете в градината, можете просто да вземете високоговорителя със себе си.

Внесете светлина в живота си
С чисто новата функционалност за ефектни светлини имате съвременно осветяване. Можете да избирате сред няколко разнообразни модела на осветяване, с които да внесете сила на празненството, или успокояващи приглушени светлини за тихите вечери вкъщи.

Увеличете звука на заниманието


Караоке
Обичате караоке? Вие и високоговорителите от серията X-Series сте съвършеното дуо. Високоговорителите имат входове за микрофон и китара, което ги прави идеални за занимания в дребните часове на нощта.

Хоризонтална или отвесна позиция
Както XP700, по този начин и XP500 могат да бъдат ситуирани по доста способи, както хоризонтално, по този начин и отвесно. Независимо кой метод изберете, датчикът на XP700 усъвършенства звука по отношение на съответната позиция и ви обезпечава същия страховит тон.

Bluetooth® съгласуемост
И трите високоговорителя са съвместими с BLUETOOTH®, с цел да можете да свържете своите високоговорители непосредствено към друго устройство с включен BLUETOOTH® и да трансферирате звука непосредствено към вашия високоговорител.

Party Connect
И трите високоговорителя имат функционалността Party Connect, която ви разрешава да свържете до 100 съвместими високоговорители, които синхронизират музиката и светлините между тях.

USB портове
Новите високоговорители от серията X-Series оферират възпроизвеждане през USB и зареждане през USB, което ги прави идеалните високоговорители за всяко празненство. През USB врата можете да включвате и възпроизвеждате цифрови файлове от USB устройства. Ако батерията на вашия смарт телефон се изчерпва, можете даже да го свържете към високоговорителя за непосредствено зареждане.

Sony | Music Center и Fiestable
Новата гама артикули е съвместима с приложенията Sony | Music Center и Fiestable. С приложението Sony | Music Center можете да избирате плейлисти, да заредите идната ария, да променяте режимите на осветлението и звука от дансинга. Fiestable ви дава достъп до занимателни функционалности, с които да създадете най-хубавата празненство атмосфера, като да вземем за пример основаване на празненство плейлист, караоке функционалности, в това число Voice Changer и Echo, DJ ръководство и прибавяне на звукови резултати.

Цена и наличност
Модел SRS-XP700 ще бъде разполагаем на цени от почти 999 лева от юни 2021 година
Модел SRS-XP500 ще бъде разполагаем на цени от почти 679 лева от юни 2021 година
Модел SRS-XG500 ще бъде разполагаем на цени от почти 799 лева от юни 2021 година

За още вести от Sony, посетете h
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР