Повече прозрачност в работата на община Сандански обеща кандидатът на

...
Повече прозрачност в работата на община Сандански обеща кандидатът на
Коментари Харесай

ВМРО: Прозрачно управление на Сандански

Повече бистрота в работата на община Сандански даде обещание претендентът на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на града Атанас Стоянов. Срещата с града, стартира с осъществяване на националната певица Валя Балканска. Тези избори са най-важни за всяка локална общественост, по този начин е и за нас, санданчаните, сподели пред гласоподавателите Стоянов.

Три правилото на своята бъдеща работа очерта Стоянов – намерено, умело и надпартийно ръководство. Само след един месец партията в града би трябвало да е една и да се споделя Сандански, съобщи претендентът на Вътрешна македонска революционна организация.  

Още един доста значим принцип за мен е публичността и прозрачността при разпределение на обществения запас, т.е. общинския бюджет, добави той.  И даде обещание хората в Сандански да вземат участие интензивно при решаването на проблемите, свързани с бъднините и съдбините на общината.

Крайно време е жителите на общината да отвоюват града се, съобщи и водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР