Повече от ясно е защо Констанца Карачоло успя да открадне

...
Повече от ясно е защо Констанца Карачоло успя да открадне
Коментари Харесай

Вижте красавицата, която открадна сърцето на легендата Кристиан Виери

Повече от ясно е за какво Констанца Карачоло съумя да открадне сърцето на италианската футболна легенда Кристиан Виери. Блондинката е една от най-известните красиви манекенки на Апенините.
 Бобо Виери стана Bobo DJ
Интересното е, че преди двамата да се съберат, Карачоло имаше връзка с различен футболист - Алесандро Матри. Русата хубавица неведнъж разкриваше, че е бясно влюбена в чаровния нападател и връзките сред двамата изглеждаха като американска сантиментална комедия.



Само четири месеца след началата на романса с Констанца, Матри решил да поразнообрази персоналния си живот и се хвърлил в прегръдките на различен модел - Федерика Нагри.

Преди да се кротне с русокоската, Бобо пък беше неотклонен. Той сменяше дамите като носни кърпички. През леглото му са минали някои от най-известните модели и тв водещи в Италия. Малко преди да стартира връзката си с Констанца, Виери се раздели с модела Джазма Кендрик.



Все отново пътищата на Виери и Констанца се засичат и те към този момент са дружно от към три години. 28-годишното русо прелъщение и 44-годишният някогашен нападател ще се врекат във безконечна честност няколко месеца откакто станаха родители за първи път.

Моделката подари Виери с дъщеричка в края на предходната година. Преди да се роди дребната Стела, обаче, те изгубиха едно дете. Карачоло претърпя аборт през ноември 2017 година.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР