Повече от ясно е, че Радев сгази лука. Не веднъж!

...
Повече от ясно е, че Радев сгази лука. Не веднъж!
Коментари Харесай

Николай Марков гневно: Радев сгази лука не веднъж! Той и БСП са пристанали трайно на американските интереси и са готови на всичко да заблуждават собствените си избиратели

" Повече от ясно е, че Радев сгази лука. Не един път! " това написа на страницата си " Facebook " някогашният офицер от НСО полк. Николай Марков. " Както Българска социалистическа партия по този начин и самият Радев са пристанали трайно на американските ползи и са подготвени на всичко да заблуждават личните си гласоподаватели ", твърди той.

Ето какво написа Марков в обществената мрежа:

Повече от ясно е, че Радев сгази лука. Не един път! Разбирам простата асоциация на скодоумния човек, който мисли, че щом някой може да ръководи аероплан, значи може и страна. Ако живеехме в праисторически времена, несъмнено това ще ни наподобява напълно разумно, само че сходни разсъждения в 21 век са развален плод на болна фикция. И тъкмо поради нея вкарахме вълка в кошарата ни без да подозираме какви са желанията му, а те не са по-различни от на всички заобикалящи го вълци. Вижте им единствено муцуните.
Не забравяйте, че и в предходните избори за президент още веднъж Българска социалистическа партия излъга гласоподавателите си, че Радев е проруски човек и те са политическата гаранция за това. Пед години след тази явна неистина, още веднъж Българска социалистическа партия размахва съветската карта в едно с компрометирания си пудел Радев. Изводът е, че както Българска социалистическа партия по този начин и самият Радев са пристанали трайно на американските ползи и са подготвени на всичко да заблуждават личните си гласоподаватели - " Играта е безмилостно грубо, битката както споделят е епична. " Става въпрос за битката на алената олигархия да се боядиса в синьо, само че гласовете на пенсионерите да отидат в поддръжка на американските колониалисти. Планът е добър, нали? И задоволително лицемерен, кавито са и играчите в него. Затова на тези им обърнете тил!!! Завинаги.
Никой не ненавижда американците, умерено!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Точно от там чакаме да се даде началото на новата международна гражданска война, която да върне нормалността в света. Защото е явно, че международните политически елити са елементарни парцалени кукли и нямат никава тежест за отбрана на личните си жители за каквото да било. Те са официални. Вижте единствено облика на висшия началник на Европейска комисия - плагиатката Фон дер Лайен, за която източногерманското малко дребосъче Меркел сподели: " Мен не ме интересува дали е плагиатствала или не за своята научна кариера, а дали стои политически правилно на сцената на международната политика. " Разбирате ли какво значи " безпределно дъно "? Дъно, което гълтам всички постижения на човешката цивилизация.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Не страните ще се разделят, а хората във всички страни са разграничени и ще продължат да се раделят. Ограбените против безнаказаните си грабители - това се случва. Следва интервал на организация и осъзнаване, по-късно един различен интервал и най-после международна гражданска война от невъобразим до в този момент спор. Световна рецесия в която едни порочни, сякаш политически елити ще платят за всичко породено от самите тях през последните 30 години безвластие и обир. Ще се оре още веднъж земята на надълбоко. Това към този момент се е случвало.
Някои ще се ухилен, зная. И аз ще им се усмихна... към този момент.
свързани новини183713на 15.06.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР