Повече от всякога по целия свят се нуждаем от силни,

...
Повече от всякога по целия свят се нуждаем от силни,
Коментари Харесай

Каква изненада! Жените-лидери се борят с кризата различно

Повече от всеки път по целия свят се нуждаем от мощни, вдъхновяващи лидери. Трима министър-председатели показват изключително новаторски решения във време на пандемия. О, каква изненада, те се оказват дами!

Ерна Солберг, министър председател на Норвегия

Кой министър председател се е сещал в миналото да провежда конференция за деца? Точно по този начин, съвсем никой. Освен Ерна Солберг – министър-председателят на Норвегия, която решила да даде конференция по отношение на заплахите от ковид единствено за деца и представители на детски медии. " Това са специални дни... Много деца считат, че е ужасно, само че е напълно обикновено да сте уплашени, когато се случват толкоз доста неща по едно и също време ", успокои Солберг публиката си. Децата откриха отговори на въпроси като " Мога ли да чества рожден ден? "  или  " Как мога да оказа помощ? ".

За рождените дни министър ръководителят предложи всяко дете да звънне на рожденика и да изпее песничка за празника. А за помощта сподели, че най-разумната помощ е да си останем вкъщи, с цел да не заразим никого и да не се разболеем. Важно е, изясни на децата Солберг, да предпазим болните и възрастните, които са към нас. 

 

What a great idea. ‘It’s okay to be scared’: Norway PM holds children-only COVID-19 press conference. Answered questions like: ‘can I have a birthday party?’, ‘can I visit my grandparents after I went to a shopping centre?’, and ’what can I do to help?’.https://t.co/ePjMafCWcl
— Julia Baird (@bairdjulia) March 17, 2020
 

И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР