Повече от шест години медената война между фолк певицата Камелия

...
Повече от шест години медената война между фолк певицата Камелия
Коментари Харесай

Истината за Камелия след Пайнер: Пълен провал, гол балон с по 1- 2 участия на месец срещу мизерен хонорар

Повече от шест години медената война сред фолк певицата Камелия и музикалният чалга колос Пайнер не стихва.

Въпреки че от дълго време не е част от компанията, певицата не пропуща случай да заприказва за някогашните си работодатели, което навежда на мисълта, че още не може да преживее тъгата по златните си години на сцената. Камелия многократна споделяла, че да напусне Митко Пайнера е било едно от най-хубавите решения, които е взимала. В свое изявление русокоската показа, че „ вижда тотално сриване и краха на една империя “.

" Моят триумф сподели, че може да съществуваш и без огромен компания зад тила си и когато знаеш правиш и какво искаш, нещата постоянно се получават ",  споделя Камелия.

Но каква в действителност е истината?

Откакто Камелия напусна Пайнер кариерата й рухна, колкото и дългокраката хубавица от Чипровци да не желае да го признае. За интервала, в който тя се самопродуцира е издала едвам няколко песни, за които към този момент никой не си спомня, и които не са даже бледа сянка на тоталните й шлагери, от времето когато работеше за компанията на Митко Димитров. Такова е ситуацията и с клиповете, или по-скоро с неналичието на такива.

Единственото място, от което припомня за себе си е Facebook страницата й. Там притегля вниманието на малко на брой почитатели от предишното и пъпчиви пубертети, само и единствено с пошли голи фотоси, които бълва през ден. Явно старата певица не си дава сметка, че сходно държание приляга повече на млади девойки, които занапред желаят да пробият в сектора.

Камелия няма и никакви участия,  или пък в случай че я поканят против незабележим хонорар, това се случва от дъжд на вятър. Спасителен пояс за финасовия колапс, в който се намира изпълнителката бе присъединяване й като жури и треньор в няколко сезона на шоуто „ Гласът на България “. Освен себе си Камелия би трябвало да устоя и половинката си Цветин, който като неин озвучител, също няма работа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР