Повече от половината население на света вероятно ще проследи на

...
Повече от половината население на света вероятно ще проследи на
Коментари Харесай

Погребението на Елизабет II - най-гледаното събитие на живо в света за всички времена

Повече от половината население на света евентуално ще наблюдава онлайн погребението на кралицата в Уестминстърското абатство

Погребението на кралица Елизабет II се чака да стане най-гледаното предаване онлайн в света за всички времена, оповестява “Дейли Мейл ”, представен от .

Очаква се феновете да доближат 4,1 милиарда.

Повече от половината население на света евентуално ще наблюдава онлайн погребението на кралицата в Уестминстърското абатство.

Редица малките екрани в света ще излъчват онлайн историческото събитие.

Официални лица чакат Уестминстър хол да бъде посетен от съвсем половин милион души, които ще отдадат респект на кралицата преди погребението ѝ.

Експерти считат, че 4,1 милиарда души евентуално ще проследят цялата гала по погребението. По този метод ще бъде строшен върхът за всички времена от 3,5 милиарда, които са гледали великия боксьор Мохамед Али на откриването на Олимпийските игри в Атланта през 1996 година

Телевизионният анализатор Каролина Белтрамо от WatchTVAbroad, съобщи, че възхищението към кралица Елизабет II по целия свят и нейното заравяне ще се трансфорат в най-голямото телевизионно събитие онлайн в историята.

„ Поколения хора по целия свят ще станат очевидци на зората на тази нова епоха ”, добави Белтрамо.

„ Очаква се не по-малко от 4,1 милиарда души да се включат в понеделник, с цел да станат очевидци на този исторически миг, тъй като половината от хората на света ще отдадат почитта си към нея ”, сподели анализаторът.

Погребението на принцеса Даяна, преди 25 години, е гледано от към 2,5 милиарда души.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР