Повече от подобаващо, полял Георги Иванов – Гонзо, победата си

...
Повече от подобаващо, полял Георги Иванов – Гонзо, победата си
Коментари Харесай

Гонзо се сети за бившата си Светлана Гущерова, звъни й след полунощ

Повече от уместно, полял Георги Иванов – Гонзо, успеха си като нов началник на БФС. В паметната нощ черноокият футболист с подправена тапия, изльокал няколко литра марково уиски, като добавка шмъркнал и няколко „ автомагистрали “, след което се присетил за креватните са случки с някогашната си държанка Светлана Василева.

Грабнал телефона си и звъннал на някогашната плеймейтка към 2ч. след среднощ, издават осведомени.

 

Светлана несъмнено не му вдигнала, защото към този момент е порядъчна жена и майка на 4 деца. За сметка на това пък позвъняването на Гонзо вбесило ревностния й брачен партньор Християн Гущеров, който спретнал скандал. Избухливият наедрял богаташки правоприемник буен и недоумявал по какъв начин е допустимо Гонзо да си разрешава да звъни на жена му измежду нощите.

 

Усъмнил се дали двамата не се срещат скрито и по кое време за последно е общувала с някогашния футболист на „ Левски “.

 

Стресираната кльощава моделка заеквала и отричала да поддържа връзка с Гонзо. Тя твърдяла пред мъжа си, че от години не се е чувала с новоизбрания президент на БФС и не знае за какво й звъни. Това била и самата истина. Откакто е омъжена за Християн, Светлана си седи добродушно на задника и не смее даже да поддържа връзка с други мъже, тъй като знае неприятната ревнивост на мъжа си, и нито желае да приключи в „ Пирогов ”, нито изгонена на с четири деца и нарязани облекла и чанти.

 

Припомняме, че мъжемелачката стана известна около връзката си с Георги Иванов – Гонзо, откъдето идва и прякорът й. Светлана години подреди работеше като елитна компаньонка и даже не го криеше. Тя е предходна съвсем всички по-известни футболисти – Георги Иванов – Гонзо, Валери Божинов, Благой Георгиев – Джизъса, както и редица предприемачи. Христиан Гущеров не се радва, че има толкоз доста баджанаци, и държи изкъсо жена си, както и от време на време й спретва зрелищни кавги от ревнивост.

 

Бившата еротична моделка също не се гордее със секс предишното си и през днешния ден се срами от него. В свои изявленията споделя, че съжалява, че в миналото не е залагала над учебниците, а е изчуквала „ хлябът наш насущний ” по най-древния метод.

 

„ Сега не бих се снимала за „ Плейбой ”. Абсурд! Вече имам други цели, фамилията ми е преди всичко и не се гордея с предишното си ”, признава русокоската, която всяка година ражда по едно дете.

 

В последна сметка Светлана не вдигнала на Гонзо и блокирала номера му, а той се отказал да й звъни и се оправдал пред приятелите си, че го е направил на пияна глава.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР