Повече от пикантен сигнал, свързан с разпуснатия любовен живот на

...
Повече от пикантен сигнал, свързан с разпуснатия любовен живот на
Коментари Харесай

Скандал! Синоптичката Натали Трифонова – любовница на депутат от Делиормана?

Повече от лют сигнал, обвързван с разпуснатия любовен живот на синоптичката Натали Трифонова и майка й, дойде на публицистичната ни поща. т.к. писмото изобилства от обстоятелства, взехме решение да го представим на вниманието Ви.

 

Според подателите, палавата русокоска още веднъж е в обятията на политик. Този път тя била завъртяла главата на народен представител от Североизточна България – район, обитаем най-вече със смесено население и прочут от остарели времена като Делиормана. Дали новият партиен спонсор на Натали е от турски генезис, можем единствено да допускаме. Във всеки случай тя с удоволствие раздава милувки на мъже от този етнос, т.к. някогашният й другар – Доан Хасанито е родом от Силистра и е мохамеданин.

 

Майката на синоптичката също била фенка на рязаните карабини, стига да са ново произвеждане. По настоящем госпожата мачкала чаршафите с младок на годините на дъщеря си – Хасан Мюхтар, специализант по сърдечно съдова хирургия в столичната болница “Аджибадем Сити Клиник ”.

 

Ако имаме вяра на слуховете, Натали за разлика от майка си, предпочитала много по-зрели и побелели джентълмени, с меки сърца и дълбоки портфейли. Благодарение на великодушните им спонсорства, разкрепостената хубавелка имала пари освен за личните си масрафи, само че и за харчовете на родителката. Двечките в този момент карат из столицата с чисто ново лилаво бмв х4 - подарък на синоптичката от фрашкан с пари спонсор.

 

Твърде е допустимо актуалният й тъпкач-депутат също да е в синодална възраст, само че източниците ни мълчат за това. Нищо чудно обаче господинът да е ерген или най-малко щастливо разведен, т.к двамата са прекарали коледно-новогодишните празници в родното му място.

 

Дългото ваканцуване на тв-шантонерката докарало до бяс сътрудниците й от bTV. За да може тя да мърсува с парламентарния чичак, по празниците се наложило Станислава Цалова и Боби Лазаров да работят без отмора. Чашата обаче преляла когато на първи януари Натали се появила на екран за обедна емисия, записана от предходната вечер. По-късно по обяд или по тъкмо към 12 ч. на обяд синоптичката " дискретно " оповестила че отпътува с гаджето си, с цел да отпразнува новата година. Партито било проведено в град от Североизточна България, чиято околност и точна локация ще спестим съзнателно, пишат създателите на сигнала.

 

Проблемът бил, че на симпатичната и дисциплинирана Станислава Цалова й се наложило да се яви на работа болна, със сериозна кашлица. Боби Лазаров пък бил заставен да работи цялостен месец с едвам 3 почивни дни декември, до момента в който работните дни на Трифонова били единствено 15 - цифром и словом.

 

Но с цел да допълним информацията и достоверността и - Натали въпреки всичко се завърнала на работа на 3 януари след обяд с цел да поеме дежурството си в медията, а за идващите два дни е насрочила записи на предаването си.

 

Друга информация от кухнята на bTV гласи, че тя ще вземе присъединяване в “Денсингс старс ”, защото била професионална танцьорка в предишното и към този момент интензивно упражнявала със свои другари, издава нейната близка другарка.

 

Продуцентите са я присъединили в танцувалния формат с цел да вдигнат рейтинга му, а  синоптичката ще кърши снага до сериозна конкуренция – Дара, Мис България Елизабет Кравец и още доста други родни хубавици, допълват чудесно осведомените ни информатори.

Автор: crimesbg.com

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР