Повече от осем километра е опашката от камиони на ГКПП

...
Повече от осем километра е опашката от камиони на ГКПП
Коментари Харесай

Повече от 8 километра е опашката от камиони на ГКПП Дунав мост при Русе

Повече от осем километра е опашката от камиони на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост " при Русе. Преминаването през граничния пункт се забавя и поради обработката на данни, свързани с ограниченията против разпространяването на ковид.

За последното денонощие през "Дунав мост " на вход и излаз са минали общо 1652 камиона. Граничният пункт е най-натовареният по границата ни с Румъния.

От общинската администрация в Русе оповестиха, че към този момент е построен буферен паркинг за 80 тежкотоварни автомобила. Площадката се намира край интернационалния бул. "България ". Целта е да се понижат опашките от камиони по пътните платна, които изчакват да преминат "Дунав мост " на бул. "България " и в сектора сред Русе и Мартен.

За организацията на придвижването се грижат два екипа на КАТ и един на общинското профилирано звено "КООРС ". Поставени са пътни знаци, указателни табели и маркировка, които да насочват водачите към буферния паркинг. Площадката е снабдена със санитарно-хигиенни възли и съдове за боклук.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР