повече от месец закъснение регулаторът е “благоволил” да качи митичните

...
повече от месец закъснение регулаторът е “благоволил” да качи митичните
Коментари Харесай

ГЕРБ: КЕВР на ПП крие поисканото от ЕРП-та увеличение на цената на тока

повече от месец забавяне регулаторът е “благоволил” да качи митичните заявки с желаните нараствания на цените за ток и газ на потребителите.

" То, хубаво, само че май вместо цени са поставили ХХХ, с цел да не изтъквам: “притеснявали” хората… Ето това е образец за същинска насмешка и безсрамие, само че очевидно тези хора са подготвени на всичко с цел да си завоюват още малко време…Истината е, че когато всички ги предупреждавахме, че се задава ценови потрес, те с неуважение и забележително самочувствие не обърнаха внимание, а в този момент се чудят по какъв начин да крият от обществото по най-нелеп начин… И НЕ, тогава война нямаше ", прецизира депутатът Александър Ненков във Facebook.

Колегата му Делян Добрев, който е и някогашен министър на стопанската система и енергетиката, също е засегнат.

" Не мога да намеря думи да изразя възмущението си от КЕВР на Политическа партия. Най-накрая разгласиха заявките на ЕРП за цените - с два месеца забавяне и 10 дни кавги, че крият. И какво виждаме в тези заявки? Абсолютно нищо!!! Всичко е засекретено.

Увеличението ще е ХХХ.ХХ

Дневна цена Х.ХХХХ

Нощна цена Х.ХХХХ ", отбелязва Добрев. Той показва, че в оповестените от КЕВР заявки, единственото без Х.ХХХХ са имената и адресите на ЕРП-та.

" Верно има " Промяна " - вървим с бодра стъпка към тоталитарните времена. Ще крием от народа, с цел да не го тормозим. Така едно време криха и за повредата в Чернобил - да не тормозят народа. Язък им за западното обучение на тия! ", разяснява във Facebook депутатът от ГЕРБ и бевш енергиен министър Делян Добрев.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР