Повече от месец няма следа от 17-годишната Ивана Георгиева от

...
Повече от месец няма следа от 17-годишната Ивана Георгиева от
Коментари Харесай

Родителите на изчезналата Ивана от Дупница обявиха 50 хил. лв. награда за намирането ѝ 

Повече от месец няма диря от 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница. Родителите ѝ афишират премия от 50 000 лева за този, който я откри или уточни точното ѝ местоположение.

Момичето изчезна на 22 февруари, когато си е тръгнало от учебно заведение без телефон и раница. В издирването и се включиха стотици служители на реда и доброволци, само че без резултат.


„ Отчаяни сме, толкоз дни към този момент не се е обадило, не знаем какво става с това дете. Много сме обезпокоени. 50 000 лв. премия, за който я откри и я докара “, сподели пред bTV бащата на Ивана Георги Георгиев.
Според бащата на момичето проблем в учебното заведение е повода Ивана да изчезне.


„ Толкова време да не се обади, двоумя се да се крие. При подобен тормоз, където е имало, какъв брой ще издържи. Колкото и огромен да е човек, в случай че има тормоз, ще избие или не знам какво може да стане. Много пъти сме ходили в учебното заведение, само че никакви ограничения не са взети от директорката. Няма никакво следствие, желая да се разнищи всичко, тъй като към този момент не устояваме. Никой не ни извика, към момента нямаме съответна информация какво е станало в учебното заведение, за какво си е тръгнала без телефона от по този начин ненадейно “, сподели Георги Георгиев.

По думите на родители от полицията не им дават никаква информация, нито следи, по които работят.

„ Времето напредва, полицията няма следи. Последните следи се губят на 22 февруари – денят, в който изчезна вечерта. Нямат нова диря към този момент. Обявяваме 50 000 лева премия за този, който докара детето живо и крепко или уточни точното местоположение, където се намира. Надяваме се, откакто се разгласи паричната премия, от ден на ден хора да ни оказват помощ за нейното разкриване “, сподели майката на Ивана Мария Георгиева.

По думите им полицията им е споделила, че работи по случая със промяната на фотографията в един от профилите на Ивана в обществените мрежи, само че няма резултат.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР