Повече от година след като Бойко Василев се ожени за

...
Повече от година след като Бойко Василев се ожени за
Коментари Харесай

51г. Бойко Василев от "Панорама" не е на себе си след тази страхотна новина!

Повече от година откакто Бойко Василев се ожени за повторно, водещият на "Панорама " чака бебе. Това оповестява в. "Уикенд ".

Миналата пролет 51-годишният публицист сподели "да " на колежката си Албена, която носи семейството си с тиренце.

Втората брачна половинка на водещия е началник на утринния блок на Българска национална телевизия и не е участвала на формалното разкриване на новия сезон на предаването. Това се схваща и от отсъствието й от фотографията за спомен, която целият екип си е направил в първия си работен ден след заслужената лятна отпуска.

Половинката на журналиста е с 12 години по-млада от него и няма свои наследници. Бойко пък има един огромен наследник от първата си жена Адриана, с която се разведоха малко преди да вдигне втора женитба.

Миналата година журналистът и половинката му бяха видяни да си вършат проучвания в лаборатория в столицата, посещавана най-вече от двойки, които се приготвят за инвитро процедура. Въпреки че Бойко и Албена прозорливо бяха отишли да дават кръв в късните часове на деня, когато няма доста пациенти, те въпреки всичко бяха видяни и снимани на опашката за проучвания.

Двамата са дружно от 4 години, като в началото пазеха връзката си в загадка. Василев не искаше да му бъде лепнат етикет прелюбодеец избягвал Албена по коридорите на "Сан Стефано " 29, с цел да не ги одумват сътрудниците им. Едва след развода с първата си жена водещият на "Панорама " за пръв път показа обществено обичаната си жена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР