Повече от година били разделени 28-годишната Фанка и съпругът й

...
Повече от година били разделени 28-годишната Фанка и съпругът й
Коментари Харесай

Убитата Фанка и мъжът й били разделени от година, заплашвал ...

Повече от година били разграничени 28-годишната Фанка и брачният партньор й Александър от село Пъдарско. Комуникация осъществявали най-вече по телефона, сподели на брифинг във връзка нещастието шефът на пловдивската полиция старши комисар Васил Костадинов. Той добави, че и двамата - и убитата, и арестуваният, са с чисто престъпно и правосъдно минало, като не са известни с прояви на чиновниците на реда в районното в Раковски. 

" Не е имало подавани сигнали от дамата в полицията. Това е фамилна покруса. Убитата е работила на 10 км от селото, в Инстриалната зона в Стряма. Още в самото начало е арестуван нейният брачен партньор и с него са водени дейни беседи. Оказал е подпомагане на по-късен стадий ", сподели още Костадинов. Той добави, че в Пъдарско остава засиленото полицейско наличие, поради вероятен спор сред двете семейства. 

Наблюдаващият прокурор Димитър Молев уточни, че са осъществени претърсвания, изземвания, конфискувани са разнообразни материални доказателства, за които занапред ще се открива дали имат връзка с убийството и каква. Разследващите отхвърлиха да разкрият детайлности за механизма на убийството. 

Жители на селото споделиха пред " Марица ", че постоянно Александър заплашвал някогашната си жена по телефона. Тя непрекъснато била обезпокоена и очаквала нещо да се случи. Както стана ясно по-рано през днешния ден, даже Александър я заплашвал с нож. Основният претекст за убийството все още е ревнивост. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР