Повече от една трета от 250 милиона долара, похарчени от

...
Повече от една трета от 250 милиона долара, похарчени от
Коментари Харесай

Републиканските кандидати съсредоточават разходите си за реклама в Айова преди събранията

Повече от една трета от 250 милиона $, изхарчени от претендентите за президент на Съединени американски щати за политически реклами, са били в Айова, което акцентира смисъла на събранията в щата за републиканците, които се стремят да унищожат Доналд Тръмп има голяма преднина в социологическите изследвания.

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис и неговите поддръжници изразходват средства за акцията, като изпреварват Тръмп и други претенденти за президент за реклами, съгласно данни от групата за следене AdImpact. Разходите на DeSantis бяха изключително фокусирани върху Айова, която е хазаин на първото републиканско съревнование на 15 януари.

До края на ноември DeSantis похарчи повече от другите водещи републикански претенденти, в това число Тръмп и Ники Хейли, някогашният губернатор на Южна Каролина.

Въпреки виелицата от ефирно време на ДеСантис и други републикански противници, Тръмп поддържа ужасно преимущество в първичните социологически изследвания, водейки двамата си най-близки противници...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР