Повече от две години Селена Гомес страни от това да

...
Повече от две години Селена Гомес страни от това да
Коментари Харесай

Селена Гомес: Страхувам се да не съм сама до края на живота ми - slava.bg

Повече от две години Селена Гомес страни от това да има персонални връзки. 27-годишната певица показа през януари своя първи за последните четири години музикален албум и описа какво тъкмо стои зад думите на шлагера ѝ „ Rare “.

В изявление за „ Genius “ Селена Гомес изясни смисъла на думите, които са повлияни от персоналния ѝ живот. Въпреки това певицата е настроена извънредно оптимистично.

„ Това не е най-важното, още съм млада. Предстои ми да схвана още доста, само че имам положително предусещане. Понякога се разсънвам в суматоха, мислейки: „ Винаги ще остана сама “, само че след 15 минути приказвам със себе си, че всеки има своя втора половинка – споделя звездата – Мисля, че всеки който ме познава, схваща, че повече от всичко на света желая да въодушевявам хората и да им оказвам помощ да се усещат естествени. Да оказа помощ на хората да схванат, че не всеки път всичко ще е неприятно, само че и то е част от живота.Ние прекосяваме през всичко, тъй като животът не е идеален. “

Новият албум на Гомес – „ Rare “, по нейни лични думи, е още един метод да изрази своите усеща. „ Вложих в текста нещо, което не съм казвала преди. Искам да съм специфична за някого. Не се нуждая от това, аз го заслужавам. И знаете ли, не желая думите ми да звучат пренебрежително или, че все едно всичко ми е разрешено... желая да демонстрират отношението ми, че не съм съвършена, само че съм в действителност специфична “.

Селена Гомес имаше сложна връзка с Джъстин Бийбър, който към този момент е женен мъж. Звездата имаше и разказ с The Weeknd.

Източник: tialoto

Снимка: БГЕНС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР