Повече от час продължи срещата на българския топ нападател Цветан

...
Повече от час продължи срещата на българския топ нападател Цветан
Коментари Харесай

Цветан Соколов облече екип на Левски и каза: Слушайте треньорите

Повече от час продължи срещата на българския топ нападател Цветан Соколов с играчите и треньорите на " Левски София ". След няколко виртуални срещи в Zoom (с Вилфредо Леон, Теодор Салпаров, Симоне Джанели и Никола Гърбич) в този момент състезателите имаха опцията да се допрян онлайн до най-успешния ни волейболист през последните няколко години. Соколов засегна доста значими въпроси и аспекти от живота си пред над 40 волейболисти от тимовете за момчета до 13 година, прекадети, кадети и юноши.
Очакваната с огромен интерес среща стартира с смешки и въодушевление, за което способства и президентът на клуба Владимир Николов. Той подари на госта ни истинска фланелка на мъжкия тим с номер 1 и щампа " Соколов " откъм гърба.

" Може да се каже, че с привличането на Цветан селекцията ни към този момент е изцяло приключена. Поздравления! ", пошегува се някогашният капитан на България. Наследникът му в националния прояви възприятие за комизъм и даже на драго сърце облече фланелката, с цел да театралничат дружно за фотография.

" Няма потребност да ви споделям кой е този човек. Аз съм благополучен, че играхме дружно, и че той стигна до това равнище. Когато пристигна в националния, беше извънредно мощен и отскоклив, само че без никакъв опит. В началото аз играех 80% от времето, по-късно си го поделяхме, а на олимпийските игри в Лондон тези 20% към този момент бяха за мен. Това е образец по какъв начин би трябвало да бъде изработен преходът сред играчи от разнообразни генерации, по какъв начин да има последователност в името на общата цел ", сподели Николов.

Новата звезда на " Динамо " (Москва) също беше подготвил изненада. Той даде своя фланелка от националния, която след изтегляне на лотария отиде при центъра на прекадетите Кристиян Бучков.

207-сантиметровият диагонал се зарадва откровено при срещата с наставника на мъжкия отбор Андрей Жеков, с който също е играл няколко години в националния. И, несъмнено, като видя Андрей Буратини, който познава от първия си престой в " Тренто ".

" Няма какво да се лъжем - в случай че желаете да станете положителни състезатели, би трябвало занапред да започнете да мислите като експерти. Да отсеете това, което пречи, и да слушате треньорите си ", бе първият съвет на Цецо към младите играчи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР