Повече от 90 палестинци, включително десетки от разширено семейство, са

...
Повече от 90 палестинци, включително десетки от разширено семейство, са
Коментари Харесай

Израелските въздушни удари в разширена офанзива убиват най-малко 90 и разрушават 2 домове, твърдят официални лица

Повече от 90 палестинци, в това число десетки от разширено семейство, са били убити при израелски въздушни удари против два дома, споделиха спасители и болнични чиновници в събота, ден откакто генералният секретар на Организация на обединените нации предизвести още веднъж, че на никое място в Газа не е безвредно и че продължаващата атака на Израел основава „ големи спънки “ пред разпределението на филантропична помощ.

Също в събота израелската войска сподели, че войските са арестували стотици хипотетични екстремисти в Газа през миналата седмица и трансферира повече от 200 от тях в Израел за спомагателен разпит, предоставяйки редки детайлности за спорна политика на всеобщи арести на палестински мъже. Армията сподели, че повече от 700 души с хипотетични връзки с въоръжените групировки Хамас и Ислямски джихад до момента са били изпратени в израелски арести.

Израел разгласи война, откакто въоръжени лица от Хамас нахлуха през границата на 7 октомври, убивайки към 1200 души и взимане на към 240 заложници. Повече от 20 0...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР