Повече от 90 компании оттеглиха рекламите си от социалната мрежа

...
Повече от 90 компании оттеглиха рекламите си от социалната мрежа
Коментари Харесай

Световни компании оттеглят рекламите си от социалните мрежи

Повече от 90 компании отдръпнаха рекламите си от обществената мрежа Facebook. Така те се изправиха против разпространяването на расизъм по време на митингите в Съединени американски щати.
Расизъм в кода: GitHub започнаха акция за замяна на съществена терминология Платформата за колаборация и предпазване на програмен код желае да преименува връзката „ master-slave “
Предприетите дейности са рецензия към незадоволителните ограничения на обществената мрежа в битката против езика на омразата и подвеждащата информация, които са неотложен проблем и в подтекста на идните президентски избори.

Сред по-големите компании, които вземат участие в акцията #StopHateforProfit (да спрем омразата в подмяна на печалба) са Юнилевър и американската телекомуникационна компания Върайзън.
Нова функционалност: „ Facebook “ отваря магазини От обществената мрежа показаха, че задачата име да подадат ръка на дребния бизнес в рецесията
В петък и Кока-Кола се причисли, като тя няма да популяризира продуктите си в обществената мрежа най-малко 30 дни. Главният изпълнителен шеф на концерна прикани за отговорност и бистрота в обществените мрежи.

В резултат на акцията, акциите на обществената мрежа затвориха 8,3% надолу. Спадът в цената на активите на притежателя на Facebook – Марк Зукърбърг, докара и до това той да бъде преместен от трето на четвърто място в групата на милиардерите.

Инстаграм, друга обществена платформа от групата на Facebook, и Туитър също са бойкотирани от съществени рекламодатели.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР