Повече от 50 тенисисти дойдоха да покажат уменията си на

...
Повече от 50 тенисисти дойдоха да покажат уменията си на
Коментари Харесай

Ангел Бабанов вдигна купата при тенис ветераните в НТЛ

Повече от 50 тенисисти пристигнаха да покажат уменията си на следващия шампионат от календара на НТЛ. На кортовете на Търговска колегия " Августа Траяна " в гр. Стара Загора те поздравиха юбиляра Ангел Бабанов (бивш европейски първенец по борба) и сегашен тенис деец.

В календара на подкрепяната от Спиди Национална Тенис Лига този шампионат бе с изключително значим акцент - един от непрекъснатите участници и обичащ доста тениса състезател влезе в по-горна възрастова група в " seniors " тениса. И Ангел не се посрами - освен съумя да завоюва първото място и подвигна купата на спечелилия, само че и почерпи всички свои другари, пристигнали да го поздравят на корта.

В събота времето бе благосклонно, а в неделя прозорливите домакини изненадаха проливния дъжд като осигуриха изиграването на финалите на закрито в комплекса. Победители в шампионата станаха Даниел Боянов -до 40 год., Пейчо Пейчев - 40+, Ангел Бабанов -55+ и двойки Станислав Манолов и Даниел Колев.

Следващата демонстрация в календара на НТЛ е вечерния шампионат на 26-28 юли, на кортовете на Търговска колегия " Санта Марина " Созопол.
 Елица Костова се класира за втория кръг на шампионата във Франция
Елица Костова се класира за втория кръг на шампионата във Франция

Поставената под №7 българка се оправи с Фани Щолар от Унгария
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР