Повече от 20 000 кв. м. офисна площ ще наеме

...
Повече от 20 000 кв. м. офисна площ ще наеме
Коментари Харесай

VMware България се мести в нова сграда през 2019 г.

Повече от 20 000 кв. м. офисна повърхност ще наеме VMware България в София. Планира се през 2019 година там да бъдат преместени чиновниците на компанията, както и да бъде обезпечено място за нови такива. Наскоро от там оповестиха, че имат намерение последователно да усилят щата си до 1500 души през идващите няколко години.

По данни на анализаторите от Colliers International Group, профилирана в региона на недвижимостта и стратегически съветник на VMware в реализирането на договорката, това е най-голямото наемане на офисна повърхност в България за последните 10 години.

 VMware България се мести в нова постройка през 2019 година

Комплексът, в който ще се реалокира VMware България, е строящият се Garitage Park. Той се намира на Околовръстния път на София, в непосредствена непосредственост до столичния Бизнес парк. От компанията акцентират, че местоположението е с добре развита инфраструктура.

Сертифицирана по BREEAM и съобразена с условията и политиката на VMware за стабилно развиване, постройката в новия комплекс ще даде отлични условия на работа в сигурна и съобразена с природата среда. Предвиждат се уреди и решения за понижаване на въглеродния отпечатък, измежду които слънчеви панели и станции за електрически автомобили. На територията на комплекса ще бъдат построени още зелени площи за отдих и свободно време. Служители на компания и техните фамилии ще имат достъп до спортни интензивности като басейн, фитнес зали и зелени площадки и други.

„ Имаме за цел да превърнем офиса тук в още по-атрактивна локация за български и непознати експерти, които да работят и живеят в София. Занапред имаме още по-амбициозни проекти и с неспокойствие чакаме идващото десетилетие. Garitage Park съумя да се приближи най-вече до основните ни условия, а точно съвременни технологии, предпоставки за непрекъсваемост на нашите бизнес процеси и отлични условия за работа на нашите чиновници “, показа Диана Стефанова, ръководещ шеф на развойните центрове на VMware за България и EMEA.

Офис постройката от ново потомство ще разполага и с новаторски решения за ръководство на работната среда, измежду които конферентни зали с функционалност за 3D преживяване, интерактивни дъски, технологии за следене заетостта на конферентните зали, облачни технологии и други.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР