Повече от 10 дни минаха от фаталния 24 октомври, на

...
Повече от 10 дни минаха от фаталния 24 октомври, на
Коментари Харесай

Приятелката на Денис Теофиков скочи на фалшива новина! Красавицата призна - от 16-годишна го обича

Повече от 10 дни минаха от съдбовния 24 октомври, на който вечно от този свят си отиде един от най-обещаващите млади реализатори у нас - Денис Теофиков. Уви, въпросите към момента са повече от отговорите, а с нелеката задача да опровергават подправените вести, свързани с кончината на момчето, са се заели най-близките му, измежду които и Алекса, неговата другарка.

В последните дни онлайн се появи видео, за което някои медии твърдяха, че е от последните минути на Денис. На него изпълнителят пее, само че както в множеството случаи, истината се оказа друга. Алекса се нахвърли върху въпросната медия и разгласи, че видеото е от посрещането на новата година. 

Виж още: Напрао’ ги убива: Тайните на Гери-Никол за положително самочувствие! 

Междувременно хубавицата в своя обява в Instagram показа, че е заобичала Денис още на 16 година " Още тогава, още преди целият свят да се влюби в Теб и в гласа ти! Оттогава всичко, за което се боря, пребивавам и бленувам беше и оставаш единствено ти! Моето момченце, моята първа, единствена,вечна, неземна, безкрайна обич ", написа тя. 

По-рано тя разгласява и фотография, на която двойката прегръща детенце. " Мечтаехме да имаме и ние наше детенце, даже и име му бяхме измислили ", написа Алекса. 

Виж още: Не е елементарно! Нора Недкова (май) с ново любовно отчаяние, одобри го метафизичен

Все още не са ясни аргументите за съдбовния скок на Денис. Вероятно и в никакъв случай няма да разберем повода за това негово решение. От близки до изпълнителя обаче стана ясно, че резултатите от експертизата за посочили, че той не е употребявал опиати преди съдбовния 24 октомври. Близки на Денис разкриха, че се е борил с депресивни положения - нещо, което и Алекса удостовери - че е имал " мрачни мисли ". 

Изображение: https://www.instagram.com/alexaangelovaaa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР