Повече хора имат шанс да вземат безлихвен кредит от 1500

...
Повече хора имат шанс да вземат безлихвен кредит от 1500
Коментари Харесай

Повече хора с шанс за безлихвен кредит до 4500 лв.

Повече хора имат късмет да вземат безлихвен заем от 1500 лв. за месец или до 4500 лв. за 3 месеца.  Процесът се улеснява, като към този момент няма да е нужно кандидатстващите да са в неплатен отпуск или с прекратена работна активност. Променя се и интервалът, за който самоосигуряващите се лица могат да се базират на спад на приходите си, оповестява Нова тв.

Досега е имало условие за кандидатстващите да докажат спад на приходите за първото тримесечие на годината.  През януари и февруари обаче нямаше изключително състояние, то беше въведено на 13 март и тогава доста хора останаха без приходи.

Сигналите за отводи за заем с тези претекстове към Българската банка за развиване са доста, по тази причина се вършат и измененията. „ Ще се разшири  интервалът, през който би трябвало да се потвърди този спад на прихода. Ще се включи третото, а вероятно и четвъртото тримесечие. Докато  първоначално можеха да аплайват чиновници, самоосигуряващи се, които са в неплатен отпуск заради спиране на работа, в този момент те може да са се върнали на работа и още веднъж да аплайват по тази мярка ”, изясни София Касидова от Българската банка за развиване

Според обновените условия претендентите за заем би трябвало да са наети на трудов контракт 6 месеца преди момента на кандидатстване. Досега се зачиташе времето от стартирането им в неплатен отпуск.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР