Повдигнати са обвинения на двама депутати от Воля - Пламен

...
Повдигнати са обвинения на двама депутати от Воля - Пламен
Коментари Харесай

След Марешки: повдигнаха обвинения и на двама депутати от Воля

Повдигнати са обвинявания на двама депутати от " Воля " - Пламен Христов и Кристина Таскова, като те са с сходни на тези на водача на партията Веселин Марешки. Това стана ясно от думите на ръководителя на Софийската градска прокуратура Емилия Русинова.
 
Прокуратурата повдигна обвинявания на Веселин Марешки

Говорителят на основния прокурор Румяна Арнаудова разяснява, че те са били негови помагачи в случаите, когато били изнудвани притежатели на аптеки да купуват медикаменти по избран метод. Ако не го направели, то до тях незабавно бивала отваряна аптека от веригата, която работела на цени с 10% по-ниски от доставните.
 
 Говорителят на основния прокурор Румяна Арнаудова БГНЕС, списък
Цацаров разпореди инспекция има ли напън над Марешки

Вчера бе обявено, че водачът на " Воля " е упрекнат за това, че сред 2012 и 2015 година е заплашил общо 7 притежатели на аптеки във Варна, София, Видин, Плевен и Добрич с увреждане на имущество и други тежки последствия за тях.
 
Марешки: Oпитват да трансфорат мен и хората ми в послушни пуделчета

Натискът ставал и посредством осъществяване на тенденциозни инспекции от страна на Изпълнителната организация по медикаментите, където съгласно прокуратурата Марешки имал доближени, заяви представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР