Повдигнати са две обвинения ни икономиста Владимир Каролев – за

...
Повдигнати са две обвинения ни икономиста Владимир Каролев – за
Коментари Харесай

Повдигнаха две обвинения на Каролев, определиха му гаранция 50 000 лв.

Повдигнати са две обвинявания ни икономиста Владимир Каролев – за нарушение на карантината и за заблуждаваща обява в обществените мрежи, оповестиха от прокуратурата за bTV.

Той ще бъде освободен против парична гаранция от 50 000 лева, би трябвало да я внесе до две седмици.
Владимир Каролев е арестуван в Разлог за нарушение на карантината По думите му не е нарушил нито един закон и ще съди страната в Страсбург
Каролев беше арестуван през вчерашния ден в Разлог, а за това се разбра нощес от негов пост във „ Facebook “. На обяд със столичен автомобил на Министерство на вътрешните работи Владимир Каролев беше изместен от Благоевград в столичната полиция.

Преди дни на фейсбук страницата си Каролев съобщил, че е отишъл в Разлог и Банско.



Той е показал декларация на краткотрайните КПП-та, с която самичък се е командировал в хотелски комплекс в Разлог, „ за консервиране на хотела и комплекса, обезпечаване на защита, помощ на чиновниците “.
Проверят Владимир Каролев за декларация с погрешно наличие На икономиста обаче към момента не е повдигнато обвиняване
От близо седмица целият град Банско е под карантина за 14 дни, откакто бяха открити няколко случая на инфектирани с COVID-19.

Във връзка с изключителното състояние от 21 март беше въведена и възбрана да се пътува сред регионалните градове, в случай че не е по неотложна нужда.

Държавното обвиняване се самосезира след изявленията на икономиста в обществените мрежи и образува досъдебно произвеждане.



Още нощес Каролев разгласи, че не е нарушил нито един закон и ще съди България в Страстбург.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР