Повдига ми се от изказването на Нинова. Не можеш да

...
Повдига ми се от изказването на Нинова. Не можеш да
Коментари Харесай

Марешки: Повдига ми се от изказването на Нинова в парламента

Повдига ми се от изявлението на Нинова. Не можеш да приказваш по този метод, когато си назначен за водач на партията. Не може да ми приказва човек, израснал със златен биберон в устата.Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ водачът на "Воля " Веселин Марешки във връзка днешното изявление в Народното събрание на ръководителя на ПГ на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, която предложи смяна в правилника на Народното събрание, която лишава всички привилегии на народните представители.

Субсидията е най-големият обир. Аз бях основател за унищожаване на дотациите, а Корнелия Нинова и партията и гласоподаваха срещу. Днес още веднъж си промени мнението. 50 млн. лева е дотацията на Българска социалистическа партия. Ако Нинова предложи още веднъж да махнем дотациите, ние ще го подкрепим, само че няма да подкрепим намаляването им с 50-100 лева, съобщи Марешки.

По думите му водачът на Българска социалистическа партия се пробва да употребява високия рейтинг на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила за личните си цели. Нинова няма да успее да се качи на гърба на Радев, по-скоро ще го смъкват в мизерията, в която живеят, в сравнение с да се качат по гърба му по стълбата нагоре, акцентира водачът на "Воля ".

Той загатна, че може да стартира бизнес с магазини за хранителни артикули, в които цените ще са по-ниски от тези в останалите магазини.

Марешки отхвърли информация, че е доставял дизел от компания с лишен лиценз. Нямам един закупен литър от тази компания. Ако съм направил някаква спекулация, дано да дойдат и да ме заловен. Само че се вижда, че аз съм най-честният състезател в този бизнес. Картелът е толкоз огромен, че няма по какъв начин да ме остави да върша далавери с горива, сподели още Веселин Марешки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР