Потрошена кола с липсваща задна гума стои зарязана пред ОУ

...
Потрошена кола с липсваща задна гума стои зарязана пред ОУ
Коментари Харесай

Потрошена кола стои с дни пред ОУ „Душо Хаджидеков”, собственикът получи оферта под чистачката

Потрошена кола с изчезнала задна гума стои зарязана пред ОУ " Душо Хаджидеков " в центъра на Пловдив. Автомобилът е „ паркиран ” там от няколко дни, тъкмо пред входа на образователното заведение, само че за момента няма никаква информация по какъв начин и за какво се е озовал там. Предвид изчезналото задно колело се допуска, че е бил оставен от платформа.
Прочетете още
Комичното в тази ситуация е, че притежателят даже е получил „ оферта ” за продажба на автомобила си, като в предлагането е включено и извозването му.

„ Изкупувам коли за елементи със личен транспорт ”, е написано на записка, прилежно оставена под чистачката на предното панорамно стъкло. Бъдещият покупател на колата е оставил и телефонен номер, само че за момента очевидно притежателят не е заинтригуван.

Гледката доста припомня на различен сходен случай от началото на месец юни 2022 години.

Тогава пикап с четири спукани гуми, помлени джанти и очевидно ударен беше изоставен по същия метод на същото място, като прекара там близо 10 дни. Пикапът беше с канадки регистрационни табели, като стана ясно, че водачът е самокатастрофирал няколко дни по-рано, навлизайки в шадравана на Водната палата.

Тогава, по-късно повече от седмица престой, пикапът беше отстранен от ул. „ Богомил ”.

Колко време ще остане тойотата, без задна гума, следва да разберем.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР