Потресена съм от майките, които срещам по НЕподдържаните асеновградски площадки

...
Потресена съм от майките, които срещам по НЕподдържаните асеновградски площадки
Коментари Харесай

Жена: Потресена съм от майките, които срещам по детските площадки

" Потресена съм от майките, които срещам по НЕподдържаните асеновградски площадки - пуши се до децата, стотици фасове, постоянно се разпъват софри на пейките, оставят отпадъци след себе си, не се събират кучешките екскременти... такава бедност и нецензурност единствено в това " китно " градче може да се види ", написа яростно Росица Пенчева в обществената мрежа Фейсбук.

Причината за гневната обява на Росица е, че детето й се е разболяло, откакто е посетило детска площадка в Асеновград.

По думите на майката на детската площадка е имало дете, което е кашляло и съгласно нея точно то е заразило нейното дете.

" Вчера бяхме на площадката до ресторат Рибката, където една майка беше решила, че е доста неотложно да заведе кашлящото и бършещо жълти сополи по всякъде детенце. Ден по-късно моето дете е с температура 39⁰, правещо къси гърчове, кашлящо и със сополи.

Не за първи път се разболяваме след посещаване на площадка, а не желая да си представям какво ще е в детските градини тъй като е доста неотложно майките да си пуснат дечицата да си " поиграят ", мажейки сополи на всички места и кашляйки до главите на другите деца.

Мили майки, ще ви помоля напълно учтиво преди да решите, че е доста неотложно болното ви детенце да излезе, да се замислите около вашето детенце какъв брой други почтени душички ще се разболеят и ще се мъчат, както моето се мъчи сега. Да не приказваме, че едно разболяване е коства 100-150 лв. ", написа Росица Пенчева.

Росица призова родителите, чиито дечица са заболели, да не постъпват егоистично и да не събират децата си с други.

" Не постъпвайте егоистично и разхождайте децата си пред дома ви, някъде измежду природата или му изкарайте топка, колело или нещо друго, само че НЕ го навирайте сред другите деца! Дано повече майки да се замислят! ", приключва обявата си тя.

Какво е вашето мнение по тематиката? Споделете в мненията!

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР