Потреблението на клиентите на Електроразпределение Север, част от групата ЕНЕРГО-ПРО

...
Потреблението на клиентите на Електроразпределение Север, част от групата ЕНЕРГО-ПРО
Коментари Харесай

Приключи проверката на КЕВР и Министерство на енергетиката в ЕРП Север

Потреблението на клиентите на Електроразпределение Север, част от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна, е регистрирано правилно. Това установяваха проверяващите специалисти на Комисията за енергийно и водно контролиране и Министерство на енергетиката по време на инспекция през миналата седмица.

При визитата на 263 определени на инцидентен принцип обекта на битови и икономически клиенти в няколко квартала на Варна, вилни зони и село Кичево, беше открито, че електромерите са регистрирани в регламентирания период и отразяват действителната консумация на клиентите. Представителите на двете институции имаха опция да проучват потреблението на тези обекти за минали интервали, записано в базата данни на сдружението.

Експертните екипи ревизираха и техническото положение на трафопостове с огромен брой присъединени клиенти в централни региони на Варна и в квартал Владиславово. Освен общоприетото съоръжение, в тези уреди е построено балансово мерене на електрическата енергия, което дава опция за мониторинг и следващ надзор на техническите и комерсиалните загуби в региона, който електрозахранват.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР