Потребителката в TikTok bri.anna89 от няколко години насам изпълнява отговорно

...
Потребителката в TikTok bri.anna89 от няколко години насам изпълнява отговорно
Коментари Харесай

Дете показа майка си гола в мрежата

Потребителката в TikTok bri.anna89 от няколко години насам извършва отговорно майчинските си отговорности. Но от време на време дребните ѝ деца вършат пакости, за които никоя майка не може да се приготви.

Наскоро дамата е споделила нова непредвидена обстановка, обвързвана с дребното ѝ дете, след която ще ѝ се наложи дълго да се изяснява пред приятелите и роднините си, написа уеб сайтът Блиц.бг.

" Дадох телефона на щерка ми и отидох да си взема душ. Пуснах ѝ приложението за предучилищна подготовка - тя постоянно играе в него. Скоро тя почука на вратата ми и помоли за помощ за нещо ", споделя дамата.

Бриана е пуснала щерка си да влезе в банята, с цел да ѝ помогне да в профил казуса, а момиченцето траяло да си играе. Скоро обаче дамата осъзнава, че се намира в доста деликатна обстановка.

Детето е съумяло да излезе от приложението, да влезе в акаунта в Instagram на майка си и да включи услугата за онлайн предаване.

" Тя ми подаде телефона, до момента в който стоях под душа. И тогава разбрах, че тя е влезнала в моя Instagram. А аз съм гола ", споделя още дамата.

Видеозаписът с описа на смутената майка бързо става вирусен и събира повече от половин милион гледания. И други родители също споделят своите конфузни обстановки: " Племенницата ми поръча 158 парфета в McDonald's посредством UberEats ", " Когато синът ми беше на 8 години, той похарчи 6 000 $ за камери GoPro от Amazon ".
@bri.anna89
Have kids the said ##momlife ##terribletoddler ##toddlersoftiktok ##momsoftiktok ##threenager ##humpday
♬ original sound - Sarah Cothran
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР