Потребителите са объркани, след като в мрежата се появи видеоклип

...
Потребителите са объркани, след като в мрежата се появи видеоклип
Коментари Харесай

Очевидец засне плашещ обект над жилищни сгради ВИДЕО

Потребителите са комплицирани, откакто в мрежата се появи видеоклип със светлини, летящи в небето над калифорнийския град Мънъфий. Видеото демонстрира по какъв начин обект, наподобяващ извънземен транспортен съд, тихо витае над къща и на процедура не се движи, оповестява Daily Star.

"Какво по дяволите е това? Ако това са дронове, тогава какво е това по средата? И те летят прекомерно високо за дронове ", възкликва един от очевидците. Тогава от боязън индивидът споделя, че всичко ще свърши доста зле, тъй като, най-вероятно, това е НЛО.

Авторът на видеото също твърди, че повече от 100 души са видели същите светлини като него. Според него неидентифицираният обект се извисявал в небето за към пет минути, след което той липсващ. Много консуматори не можаха да обяснят какво се случва в фрагмента, потвърждавайки най-страшните догатки.

Въпреки това имаше и такива, които взеха решение, че това са просто парашутисти. И тяхната доктрина може би е вярна, тъй като почти по същото време екипът на екипа на Red Bull skydive снима трик във въздуха.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР