Потребителите още не са се нарадвали на последното попълнение в

...
Потребителите още не са се нарадвали на последното попълнение в
Коментари Харесай

Часове след анонса на Switch Lite, Nintendo иска да подмени хардуера на оригиналния Switch

Потребителите още не са се нарадвали на последното попълнение в каталога на Switch конзолите – Switch Lite. А в това време Nintendo обмисля производството на автентичен Switch с нови процесор и памет . Компанията подаде молба за опция за замяна на хардуера пред FCC. Тя е показана във вторник и допуска само „модификация“ на устройството, а не основаване на ново. Nintendo желае да смени вида SoC, който сега е Nvidia Tegra X1, и да вгради нова NAND памет.

Това е необикновен ход, като се има поради фактът, че Nintendo се похвали, че новата Switch Lite подпора ще има същата продуктивност като своя предходник. Изглежда компанията скрито се пробва да създаде Switch устройства с по-мощен хардуер, евентуално с цел да направи ясно разграничаване сред двата Switch модела. През юни се бяха появили клюки, че Nintendo работи върху две нови Switch конзоли. Едната се оказа Switch Lite, а другата, наподобява, е актуализирана истинска Switch. Възможно е японската компания в действителност да показа радикално ново устройство (Switch Pro например), въпреки това да е доста малко евентуално.

Не се знае какво въздействие ще има вграждането на новия хардуер върху продуктивността на конзолата. Със сигурност тя ще бъде по-бърза и даже ще има по-добър живот на батерията. Може би с по-модерен процесор Switch ще може да започва и игри, за които е нужна по-мощна графика. Nintendo към момента няма коментар.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР