Потребителите на Mac компютри с чипсет Apple ще получат оптимизиран

...
Коментари Харесай

Microsoft Teams получава оптимизация за Apple процесори


Потребителите на Mac компютри с чипсет Apple ще получат усъвършенстван Microsoft Teams
(снимка: CC0 Public Domain)

Въпреки че услугата за съдействие Microsoft Teams работи на всеки Mac компютър , компанията от Редмънд постави спомагателни старания за усъвършенстване на софтуера за фирмените процесори на Apple. Както е известно, преди две години Apple стартира преход от Intel към чипсети по личен дизайн.

Microsoft дава обещание „ доста нарастване на продуктивността ”, както и нараснала енергийна успеваемост с оптимизацията на Teams за епълските процесори. В блога си компанията разгласи, че пуска универсална версия на Teams от „ промишлен клас ”. Това значи, че новият програмен продукт може да се употребява със същото улеснение на всички артикули на Mac, „ в това число модели с чипсети на Apple ”.
още по темата
Разработчикът акцентира, че това значи доста нарастване на продуктивността, дейно потребление на ресурсите и „ усъвършенствано преживяване ” даже при работа с голям брой монитори с висока разграничителна дарба по време на диалози и онлайн срещи. Очаква се софтуерната актуализация да се извърши автоматизирано през идващите месеци.

Microsoft стартира да тества бета версия на Teams, усъвършенствана за Mac с новите чипсети, още през април. Тези компютри могат да употребяват приложения, написани за Mac с процесори Intel, посредством софтуера Rosetta 2, работещ във фонов режим, а също и универсални приложения, изтеглени от Mac App Store и способни да работят еднообразно дейно както с чипсети на Apple, по този начин и с процесори на Intel. Към последните се отнася и новата версия на Teams, за появяването на която потребителите ще би трябвало да изчакат най-малко един месец.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР