Потребителите могат да се целят високо с неограничени минути и

...
Потребителите могат да се целят високо с неограничени минути и
Коментари Харесай

Yettel пусна отстъпка за смарт часовници

Потребителите могат да се целят високо с неограничени минути и мегабайти на извънредно високи скорости в най-хубавата мрежа
Yettel дава специфична отстъпка от цената на определени умни часовници за всички, които се целят високо и търсят най-хубавата мрежа. Настоящите и нови клиенти на оператора могат да се възползват от -100 лева на разнородни смарт часовници при сключване на контракт с проект Total Unlimited за две години, а самата отстъпка може да бъде употребена до 3 месеца след подписването на контракта.

Благодарение на проектите Total Unlimited клиентите могат да разчитат на най-хубавата мрежа с 5 следващи Best in Test документа от umlaut, неограничени минути за диалози в България и роуминг в Европейски Съюз, както и с неограничените МВ в страната на скорости, започващи от 100 mbps за Total Unlimited 35.99 и достигащи до неограничена скорост при Total Unlimited 59.99.
-->
Плановете включват МВ интернет в Европейски Съюз, минути за интернационалните диалози към зона Европейски Съюз, някои от тях разполагат с MB в зона Турция и Балкани, а с изключение на всичко друго,  потребителите ще могат да избират сред оферти с една, две или три цифрови услуги за 6 или 12 месеца, измежду които са HBO Max, Deezer, iZZi и други.

Заедно с подписването на нов контракт клиентите получават и опция за 100 лева отстъпка от цената смарт часовник, като тя важи в това число за известни модели на Apple, HUAWEI, SAMSUNG и още Garmin, TicWatch, Amazfit и Honor.

Сред моделите, които могат да бъдат взети със 100 лева отстъпка, са TicWatch Pro 3 Ultra LTE и SAMSUNG Galaxy Watch5 Pro 45mm LTE с eSIM, GARMIN fēnix 7S Sapphire Solar Carbon Grey DLC, Apple Watch SE 44mm 2022. HUAWEI WATCH GT 3 Pro 46mm Titanium Case with Titanium Strap и още доста други.

В благосъстоянието от предлагани умни часовници от Yettel има редица разнородни стилни модели, които са в положение да добавят и подобрят качеството на живота на всеки, който се цели в дейния метод на живот. Редица изследвания демонстрират, че умните часовници могат да подобрят физическата интензивност, като насърчават притежателите им да си слагат цели за придвижване и да наблюдават напредъка си. Смарт джаджите могат да оказват помощ и за следене на съня, дават потребна информация за ръководство на напрежението, сърдечния темп, насищането на О2 в кръвта и в същото време работят за възстановяване на менталното здраве на потребителя.

Повече за цялостните условия на акцията можете да научите от
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР