Потребител на китайската социална мрежа Douyin от провинция Жирин (Китай)

...
Потребител на китайската социална мрежа Douyin от провинция Жирин (Китай)
Коментари Харесай

Куче се е научи да говори със стопанина си, а ВИДЕОТО със смешната му реч ще очарова всеки

Потребител на китайската обществена мрежа Douyin от провинция Жирин (Китай) е собственик на шестгодишен ретривър, който обича толкоз доста, че му е посветил цялостен акаунт.


Женският домакински любим се споделя Маомао и се научи занимателно да „ приказва “ с господаря си, а той от своя страна я схваща, написа Daily Star.

"Заедно сме задоволително дълго, с цел да мога да схвана какво желае тя всякога, когато издаде тон, " споделя стопанинът.

Маомао може да оповестява по сладостен, хленчещ метод, че е гладна, желае да се разноски или да я гали. В същото време кучето няма дефицит на лакомства: неговият собственик е притежател на компания, която създава лакомства за кучета. Според мъжа обаче неговият домакински любим в никакъв случай не краде храна. „ Тя схваща, че в къщата няма други домашни любимци и в последна сметка всички деликатеси все ще отидат при нея “, сподели той.

Видеоклиповете с очарователно куче печелят милиони гледания и потребителите няма по какъв начин да не бъдат трогнати от нея. „ Как обичам да чувам това флиртуващо циврене “, „ Тя е толкоз сладка “, „ Ти си благополучен татко “, пишат коментаторите, като означават, че притежателят би трябвало да следи тежестта на пълничката хубавица, която желае да поеме всичките лакомства в света.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР