Потопяваме се в очарование от усещания в Интер Експо Център

...
Потопяваме се в очарование от усещания в Интер Експо Център
Коментари Харесай

Феерия от цветове, платове и високи технологии

Потопяваме се в обаяние от чувства в Интер Експо Център сред 2 и 4 октомври
Цветовете провокират красиви преживявания. Красивите и нежни платове основават чувство за непосредственост и сензитивност; а високите технологии са тези, които ни свързват с модерния свят. Нека в този момент съберем тези три детайла на дружно... Да, прави сте, получава се една страхотна сюрреалистична картина.
Тя обаче съществува. Реализирана е в едно ревю, носещо футуристичното име COPIS . И от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център ще разкрие безкрайните нови благоприятни условия, високите технологии в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама. Интересен факт е, че редом ще се организира и първото издание на ревюто за текстил, машини и технологии – ТМТ Експо.
Магия от цветове и палитри
Ако до момента си мислехме, че магии не съществуват, това към този момент не е по този начин. Защото принтерите превземат текстилната промишленост. Точно по този начин. Принтерите! Тенденцията е налице и многочислените артикули, които ще бъдат демонстрирани по време на COPIS, потвърждават това, създавайки за рекламната промишленост истински съзвездия от цветове и съчетания.
Такива ще ни обезпечат принтерите за пряк щемпел върху текстил, един от които е D.Gen Teleios Hexa, показан от Тотем Груп. Ще бъдат показани опциите и на HP Latex 375 printer. Машината, показана от Мираж Груп може да печата както върху банери и фолио, по този начин и върху текстил, канаваца и тапети. Прецизното позициониране на печатащите глави даже при двустранен щемпел се подсигурява от системата за следене хода на медията по време на щемпел OMAS. Посетителите на COPIS ще се срещнат с характерностите на DTG принтерите на RICOH Ri 3000, Ri 6000 и Ri 100. Създавайки висококачествени цифрови разпечатки с висока резолюция, те дават опция за пряк щемпел върху текстил – както при 100% памук, по този начин и при композиция от памук-полиестер.
Под светлината на прожекторите попада и широкоформатният цифров щемпел. С красивите си изображения ще ни пленяват материалите за широкоформатен щемпел HP LATEX 335 Print & Cut на ТЕПЕДЕ България. А Кантек ще показва индустриални системи на CANON и Ricoh. За обогатяването на печатни произведения с непълен и обемен лак, Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ще показа MGI Jetvarnish 3D Evo. На фирмения щанд ще бъде и водещият модел за дигитален пъстър щемпел Accurio PRESS C6100, осигуряващ високо качество и продуктивност. Възможностите си ще разкрие и особено създаденият за цифров щемпел върху платове от памук, лен и коприна – Flatdog, показан от Поли Тех Груп.
Технологиите, които ни свързват
Наясно сме, че всеки детайл от облеклото и оборудването ни би трябвало да дава отговор на високотехнологичната действителност, в която живеем. Заради това на COPIS 2018 Макс Пен Интернешънъл ще ни предложи стилна и функционална раница, разполагаща с технология за зареждане на телефона. Технологиите нахлуват и в света на рекламата с промоционални артикули. Посетителите на COPIS ще се срещнат с ESL - troniTag – електронните ценови етикети за информация и маркировка.
А защото всеки един от нас желае някой ден да развие личен бизнес, е хубаво да знае – COPIS безспорно е потребно за актуалната и бъдещата ни корпоративна еднаквост, с продуктите, които откриваме на него с благосъстоянието от оферти.
Е, надяваме се и имаме вяра, че успяхме да създадем у вас предпочитание да посетите ревю COPIS. Отскочете до него през свободното си време. Направете го от 2 до 4 октомври. Мястото е Интер Експо Център, виртуално посещаване можете да извършите с един клик на copi-s.com .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР