Потомци на германския канцлер Ото фон Бисмарк (1815 - 1898)

...
Потомци на германския канцлер Ото фон Бисмарк (1815 - 1898)
Коментари Харесай

Потомците на Бисмарк критикуват Бербок

Потомци на немския канцлер Ото декор Бисмарк (1815 - 1898) разкритикуваха немския външен министър Аналена Бербок, която реши да преименува залата в министерството, носеща името на известния общественик, написа сп. " Шпигел ".

Залата в немското външно министерство, учредено от Бисмарк, се наричаше „ Стаята на Бисмарк “, само че немското външно министерство, под управлението на Бербок, реши да я преименува на „ Зала на немското единение “.

Потомците на Бисмарк споделиха, че са " ужасени и неизразимо натъжени ". Един от представителите на фамилията, Александър декор Бисмарк, упрекна Бербок в „ незадоволителна (степен) на историческо схващане “. " Външният министър морализатор се провали в отговорностите си. Тя освен има отрицателно отношение към доста други страни, само че и изкривява историята в личната си страна ", се споделя в изказване на семейство Бисмарк. Потомците на канцлера считат, че " се пренебергват достиженията на първия немски канцлер Ото декор Бисмарк, които и до през днешния ден носят изгода на Германия ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР