Потокът на парите и числата Искате да бъдете богати, да

...
Потокът на парите и числата Искате да бъдете богати, да
Коментари Харесай

Потокът на парите и числата – следвайте тези прости правила!

Потокът на парите и числата

Искате да бъдете богати, да си купите скъпа кола, първокласна къща, снежнобяла яхта, да отведете децата на екскурзия в чужбина, да карате ски в Алпите. Обаче коства ли си да се отдадете на празни фантазии, в случай че към момента нямате пари и няма да имате? Ще бъдете богати, в случай че запомните тези елементарни правила.

Единица
Единицата сама по себе си не значи нищо. Но в композиция с други цифри може да се трансформира в това прелестно допълнение, мъничко камъче, което ще разреши на кантара да се наклони в вярната посока.

Двойка
Двойката – знак на потребност, беднотия и насилствени икономии. Тя ни предизвиква да споделяме, даваме, раздаваме и жертваме. Всеки, който се занимава с пари, би трябвало да заобикаля цифрата две. Не бива да давате заем от 20, 200 или 2000 лв.. Да желаете назаем такива суми, това също няма да усъвършенства финансовото ви положение, единствено ще влезете в по-големи задължения. Ако ви желаят 200 лева, дайте 201.

Ето още един образец. Получавате нова работа, а ви оферират заплата от 2000. Съгласете се на 1999. В този случай ще избегнете доста финансови усложнения.

Не би трябвало да купувате нещо, което коства 20 лева, 200 лева, 2 хиляди или 2 милиона. Това ще ви разочарова, ще се счупи бързо или ще ви сътвори неприятности.

В никакъв случай не съхранявайте мъчно извоюваните пари в два портфейла или две банки. В последна сметка, цифрата “две ”, с изключение на всичко друго, притегля крадци и измамници.

Тройка
Най-активното и позитивното от числата е, несъмнено, тройката. За всеки от нас това е началото на нещо ново, опция да увеличим капитала и капацитета си. Тройката разсънва самодейността даже и в най-инертните от нас и безусловно ни кара да се движим напред и нагоре. Не е чудно, че точно тази цифра се свързва с нарастване на облагата, триумф във финансовите каузи и увеличение на производството.

Но за спестяванията, цифрата “три ” е изцяло неуместно. Никога не заделяйте 300, 3 или 30 хиляди, 3 милиона. Няма да има струпване на капитала, ще изхабите всяка стотинка и сами ще се изненадате какъв брой бързо се изпразва сметката ви.

Ако желаете да опитате шанса си с лотарията, купете не един, а три билета едновременно. В този случай шансът за облага ще се усили 10 пъти.

Четворка
Тя е знак на непоклатимост и надеждност. И затова, в случай че желаете да спестите пари, започнете с 400, 4000, 40 000. Четворката обича общоприетите обстановки и решения. Но рискът, спонтанната и креативната самодейност не й харесват. Не си коства да рискувате да имате 4000 или 4 милиона в активи. Но да се влагат тези пари в месечно (стандартно) развиване на бизнеса е допустимо и даже належащо. Нещата ще вървят добре, само че златният дъжд няма да се излее над вас.

Екипът от четирима души ще бъде отзивчив и благонадежден като канара.

Петица
Числото е спорно. От една страна, то загатва, че е време да похарчите пари за удоволствия и занимания, да вземем за пример за почивка или пътешестване в чужбина, за безценен ресторант или за подарък на обичания човек.

От друга страна, петицата ни приканва благоразумно да се разпореждаме с това, което сме спечелили. Какво да изберете, зависи от вас. В първия случай получавате повече наслаждение. Във втория – късмет за увеличение на капитала. Дългосрочното обмисляне не е за всеки. Не всеки може да живее пет години, като икономисва от удоволствия и занимания. Но, в случай че решите, резултатът сигурно ще ви зарадва.

Шестица
Тя е знак на надеждност. Идеалното число, което може да се раздели на 2 и на 3 и затова комбинира детайлите на всяко от тях.

Ако месечният ви приход е 6 или 60 хиляди, в живота ви няма място за неблагоразумие, неспокойствие и риск. Само точното пресмятане, здравият разум и практичността, единствено добре премислените решения и способеното обмисляне ще доведат до удобен живот и увеличение на капитала.

В допълнение, шестицата подсигурява триумф при всевъзможни финансови транзакции и инициативи, само че единствено, в случай че съумеете да привлечете поддръжката на близки. В последна сметка шестицата е знак и на фамилията. Ако всички негови членове обединят ползите си и се ангажират с едно нещо, те ще реализиран финансова самостоятелност и разцвет.

Седмица
За парите това е неприятно и даже рисково число. Със 700, 7 или 70 хиляди можете да забравите за стабилността. Коварното число постоянно ще основава отрицателни обстановки, на които не можете да повлияете по никакъв метод.

Сума, започваща със седем ще ви донесе неприятности и машинация, оплетени в мрежите на нечисти хора. В резултат на това ще има доста повече загуби, в сравнение с придобивки. 700, 7000 или 70 000 не се дават и не се вземат на заем, не внасяйте в банката, не завещавайте. Те ще се стопят или ще ви донесат злощастие.

Компания със седем чиновници надали ще има триумф. Постоянно ще има работа с кредитори и измамници. Ако желаете да съумеете, вземете още един чиновник.

Осмица
Това е непрестанно придвижване нагоре и надолу. Ако вашият приход е 800, 8 или 80 хиляди, би трябвало да знаете, че парите ще идват отвред, само че ще изтичат като вода през пръстите ви. Осмицата обича енергичните хора, които постоянно са в придвижване. Ако следвате растежа на показателите на финансовата интензивност, непрестанно продавате и купувате нещо, внасяте и изнасяте, ви се подсигурява облага и триумф. Всъщност за сумите, започващи с осем, всичко се вписва във формулата „ стока-пари-стока “.

Ако желаете да се занимавате с търговия и да отворите дребен магазин, уверете се, че началният ви капитал стартира с цифрата осем. Когато купувате акции, вземете осем, като продадете съответен артикул, започнете с осем бройки.

Деветка
Тази цифра няма нищо общо с парите и благосъстоянието. По-точно, демонстрира липса на пари или цялостна липса на интерес към финансовите въпроси. В последна сметка, девет дава на индивида мъдрост и оказва помощ да разбере, че щастието не е в парите.

Ако ориста ви срещне с сътрудници, опериращи със сумите 9, 90, 900 и 9000, бягайте от тях. Вашият взаимен план няма да донесе облага нито на вас, нито на тях. Причината е неналичието на разпоредителност и жизнеспособност.

Вижте още: Кюфтета с ориз на фурна – отлична концепция за фамилния обяд

Но сумата, започваща с цифрата 9, можете да дадете, завещаете, да похарчите да закупите творби на изкуството, да инвестирате в културни планове, да дарите за щедрост. В последна сметка деветката е знак на вечността, способността да остави своя отпечатък в историята.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР