Потенциалът на българския частен сектор трябва да бъде оползотворен в

...
Потенциалът на българския частен сектор трябва да бъде оползотворен в
Коментари Харесай

Румен Радев обсъди приобщаването на българския бизнес към Три морета

Потенциалът на българския частен бранш би трябвало да бъде оползотворен в оптималната степен при реализирането на българското домакинство на Инициативата „ Три морета “.

Това обръщение насочи президентът, който през днешния ден на „ Дондуков “ 2 организира срещи с представители на с Американската комерсиална камара в България и с Българската търговско-промишлена палата (БТПП), оповестиха от прессекретариата на президента.

Включването на българските компании във конгреси, съпътстващи провеждането на самодейността, ще усили тяхната видимост и ще сътвори благоприятни условия за партньорства и финансиране на основни планове, изключително в региона на високите технологии и връзките, уточни Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

Представителите на двете организации показаха своята поддръжка към самодейността за районна съгласуваност. Държавният глава и управлението на Американската комерсиална камара откроиха капацитета на „ Три морета “ за реализацията на планове с висока добавена стойност. В рамките на бизнес форума, който ще се организира в границите на българското домакинство на самодейността, се чака да вземат участие и представители на най-големите софтуерни компании в света.



Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на и управлението на БТПП разискаха опцията за привличане на представители на комерсиалните покои от страни участнички от района за присъединяване в общите планове в границите на „ Три морета “. От БТПП показаха целите на работодателската организация за възстановяване на средата за работа на българския бизнес в условия на рецесия. Държавният глава акцентира, че ограниченията за поддръжка на българските компании в изключителната епидемиологична конюнктура би трябвало да бъдат усъвършенствани и налични за по-голяма част от засегнатите компании, както и да бъде обезпечена по-предвидима бизнес среда в страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР