Потенето е напълно естествено и след дълъг ден може да

...
Потенето е напълно естествено и след дълъг ден може да
Коментари Харесай

Експертът по хигиена обяснява причината зад „миризмата на чатала“ – и как да я спрем

Потенето е изцяло естествено и след дълъг ден може да започнете да забелязвате, че слабините ви миришат повече, само че мнозина не осъзнават къде може да миризмата в действителност идва от.

Ако интимната зона мирише по-страшно от нормално, доста дами може да си помислят, че идва от вагината им. Вместо това здравен специалист изясни, че миризмата може да идва от кожните гънки към чатала. Мери Фътър, която е известна като мадам Суат, събра над 800 000 почитатели онлайн за своите препоръки и трикове по отношение на персоналната хигиена.

Любителите на „ чистата хубост “ споделят, че най-важното нещо, което дамите споделят на естетиците, е „ скърбя за миризмата “, съгласно видео, събрало над 10 000 в Instagram. Напълно обикновено е, само че Мери сподели, че има натурален метод да спрете миризмата на чатала си.

Обяснявайки повода за миризмата, Мери изясни: „ През множеството време дамите се тормозят, че идва от основната сцена, когато идва от балкона. Това е зона, където има доста малко въздух. Това е зона...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР