Посвещавам тези редове на моята малка сестра Галина Беженар, с

...
Посвещавам тези редове на моята малка сестра Галина Беженар, с
Коментари Харесай

Благи думи за Благовещение: Благодарна съм, че ти си част от мен и аз - от теб

Посвещавам тези редове на моята дребна сестра Галина Беженар, с благопожелание да свети все по този начин блестящо нейната звезда. Ще бъда къса, тъй като тя не обича комплицираните и дълги трудове.

За сметка на това сестра ми умее да ти дава мъдростта без доста драма и горест, вдъхвайки ти оптимизъм и вяра, че положителното носим всички ние в нашите сърца. Сърцата и постоянно естествена ще я отриеш там измежду най-шумната навалица да заразява със смеха си, даже и най-заспалия чешит. Смело нападна те и без даже да схванеш ставаш зависещ на нейната магнетична природа. А способността й да раздава добрина те измъква и от най-големите проблеми. Знае по какъв начин да зарежда с оптимизъм и истината без задръжки ти я декларира. Толкова малко, а пламъкът, който грее в очите й може да стопли и най-студеното сърце.

С ослепителен разсъдък в живота тя съумява, тъй като спечелилият постоянно е самичък! Но дадох обещание да бъда къса. Ще кажа единствено: Научила си ме на толкоз истина и от наслада признателна съм, че ти си част от мен и аз - от теб.

Мария Беженар взе участие в играта на Hera.bg.

Участвай и ти в играта и можеш да спечелиш качествена българска био козметика.

Условия на играта



Благодарим на всички взели участие - на 25 март 2017 година играта ни приключи!

Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР